ūüĒĻ Billig tysk korrektur

Hos Erhvervskorrektur er vi særdeles skarpe på korrekturlæsning. Vi læser korrektur på alle sprog, stort set, herunder især korrektur på engelsk, korrektur på dansk, korrektur på tysk, korrektur på fransk, korrektur på spansk, korrektur på italiensk, korrektur på svensk, korrektur på norsk.

Vi kan med andre ord slå fast, at vi kan garantere dig billig tysk korrektur, billig dansk korrektur, billig engelsk korrektur, billig fransk korrektur, billig spansk korrektur, billig italiensk korrektur, billig svensk korrektur, billig norsk korrektur.
 
Bestil nu


Kan I læse korrektur på en tysk tekst?

Vi modtager undertiden sp√łrgsm√•let, om vi kan l√¶se korrektur p√• en tekst skrevet p√• tysk. Martin¬†er manden, der modtager foresp√łrgslen. Han g√•r straks i gang med at udregne prisen ‚Äď og det er naturligvis et rigtigt godt tilbud p√• korrektur, vi vender tilbage til dig med.

Dern√¶st tager han kontakt til den udvalgte tyske korrekturl√¶ser. Denne bliver sat grundigt ind i korrekturopgaven. Derp√• f√•r du som kunde at vide, at vi er parate, og at du blot skal sige til, n√•r du f√łler dig klar. Vi kan h√•ndtere alle former for tekster, herunder annonce-korrektur, rapport-korrektur, hjemmeside-korrektur. Der er ret beset ikke mange gr√¶nser for, hvad vi sprogligt set kan hj√¶lpe dig med at ramme.

Du er meget velkommen til at sende os teksten til korrektur, hvad enten den er skrevet i et PDF-format, i PowerPoint eller i Word. Vi er naturligvis gearet til at kunne håndtere alle former for tekstformater, for vi brænder virkelig og i udtalt grad for den billigste korrekturlæsning, og vi er glade for at give dig et godt tilbud på korrekturlæsning.

Tag derfor meget gerne kontakt til os. Du fanger os på 7199 8083 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 
Få et tilbud


Hvilken form for korrektur skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige former for korrektur, fællesnævneren er, at der er tale om meget billig og professionel online-korrektur.
Lad os se på korrekturformerne:

  1. Basiskorrektur:
Den udvalgte korrekturlæser vil gå i gang med en basal form for korrektur med denne form for korrekturlæsning. Her vil der blive sat fokus på det grammatisk aspekt. Den pågældende korrekturlæser vil rette til, så kommaet uvægerligt står korrekt i alle sætninger. Stave- og tastefejl vil ligeledes blive rettet til.
 
  1. Udvidet korrektur:
Her vil den udvalgte korrekturlæser gå et niveau dybere og gå i krig med teksten ud fra ovenstående Basiskorrektur in mente. Hertil kommer, at korrekturlæseren også vil sikre sig, at der sprogligt set ikke er eksempelvis tvetydigheder. Korrekturlæseren vil justere sætninger, der er kringlede, og som i sig selv kan vise sig at være decideret meningsforstyrrende.
 
  1. Gennemskrivning:
Dette rummer en tilbundsg√•ende korrekturl√¶sning. Korrekturl√¶seren vil her indlede arbejdet med teksten p√• ny og omskrive fra f√łrste f√¶rd, alts√• fra f√łrste bogstav til sidste punktum. Denne service v√¶lges typisk, n√•r der er brug for virkelig at f√• kigget teksten igennem. Den v√¶lges ogs√•, hvis der i forvejen forefindes en tekst, og hvis denne skal omskrives rent stil- og nuancem√¶ssigt, s√• den kan rette sig mod et andet publikum.

Billig tysk korrekturlæsning
 
Dertil kommer, at vi er et meget omstillingsparat korrekturbureau, som også meget gerne sadler om og rider i retning af kunden, forstået på den måde, at vi altid lytter til de behov, der vokser frem undervejs. Vi er således ikke låst fast på korrekturlæsningen, som den er beskrevet ovenfor. Har du særlige behov, tager vi os naturligvis tid til det.

S√łger du eksempelvis overs√¶ttelse fra eller til tysk, kan vi bestemt hj√¶lpe. S√łger du eksempelvis tekstforfatning p√• tysk, hj√¶lper vi meget gerne i den henseende ogs√•.

 
Bestil nu

Tilbud på billig tyske korrektur:

Hvad koster korrekturlæsning?

Mange sp√łrger til prisen p√• korrektur. Hvad tager I for korrekturl√¶sning af min tekst? Er det en pris pr. ord, n√•r det kommer til korrektur? Er det en fast pris¬†pr. side i forhold til korrekturl√¶sning?

Det er gode sp√łrgsm√•l.
Vi vil gerne give dig en direkte og målbar pris. Derfor arbejder vi umiddelbart med sidepriser. Her svarer én normalside til maks. 2.400 tegn pr. side.
 
Basiskorrektur: 59,95 DKK
Udvidet korrektur: 74,95 DKK
Gennemskrivning: 99,95 DKK
 
Alle priser er ekskl. moms.
 
Det skal skrives, at det ogs√• er muligt for dig at v√¶lge ekspreslevering. Det kan v√¶re, du er s√¶rdeles presset p√• tid, og at du derfor √łnsker en lynhurtig ekspedition. Det kan vi selvsagt hj√¶lpe dig med. Vi kan sk√¶re leveringstiden helt ned til f√• timer, hvis det er de rette omst√¶ndigheder, vi rammer.
 
Det er naturligvis muligt at betale direkte med betalingskort. Det er også muligt at bede om at modtage en faktura.

Vi afregner også gerne én gang om måneden, hvis det er det, du foretrækker. Det forudsætter dog eksempelvis, at vi har en fast aftale om korrekturlæsning. Det kan være meget fordelagtigt for dig, for da kan vi dels til dit projekt supportere med en fast tilknyttet korrekturlæser, og vi kan dels, under visse frugtbare omstændigheder, give en månedlig rabat på korrekturlæsning.

Lad os da meget gerne h√łre fra dig. Vi gl√¶der os meget til at h√łre fra dig.

Korrekturlæsning på tysk
 

Hvordan bestiller jeg korrektur?

Det er ganske enkelt at bestille korrektur. Vi har gjort bestillingen af korrektur, k√łbet at korrektur, s√• ligetil som muligt. Derfor har vi en bestillingsside, hvor du kan bestille lige n√łjagtigt den form for korrektur, du √łnsker.

Du kan ogs√• her v√¶lge, om du √łnsker at tilk√łbe ekspreslevering, mod et gebyr. Herfra f√łrer du bestillingen igennem ved at indtaste, hvor mange sider det drejer sig om.

Du kommer videre derfra og taster de oplysninger ind, vi beder om, og det er ogs√• her i det videre forl√łb, du f√•r mulighed for at uploade din tekst til korrektur. Den glider direkte ud til den udvalgte tyske korrekturl√¶ser, hvis det ret beset er tysk korrekturl√¶sning, du har valgt. Slutteligt v√¶lges betalingsform: via faktura eller betalingskort.

S√•ledes kan din s√łgning efter en korrekturl√¶ser p√• tysk siges at v√¶re tilendebragt, for en af vores tyske korrekturl√¶sere tager kyndigt h√•nd om den billige korrekturl√¶sning p√• tysk herfra.
 


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en tysk tekst?

Det tager s√łrme ikke lang tid. Vi snakker timer, og leveringtiden er udregnet p√• baggrund af de sider, du sender til os.
  Leveringstiderne skal forstås som seneste tilbageleveringstidspunkt, for det er klart, at vi leverer teksten tilbage til dig, så snart vi er korrekturmæssigt igennem den.
 
Det skal hedde sig, at vi som minimum barberer 24 hverdagstimer af leveringstiden ved k√łb af ekspreslevering.

Og hvis du s√łger efter en korrekturl√¶ser til at l√¶se korrektur p√• din tyske tekst hen over weekenden, er vi naturligvis glade for at fort√¶lle dig, at det kan sagtens lade sig g√łre. Vores korrekturl√¶sere er yderst dedikerede, og du kan altid regne med dem.

Derudover tilbyder vi fortl√łbende kundeservice, alle d√łgnets timer.

 
Få et tilbud


Jeg s√łger en billig tysk korrekturl√¶ser

Vi tilbyder den bedste form for korrekturl√¶sning. S√łger du en certificeret korrekturl√¶ser? En valideret korrekturl√¶ser s√łges? En billig korrekturl√¶ser? S√łgningen kan vise sig at have mange spor. Den g√•r i alle retninger, men alle stier f√łrer ganske enkelt til Erhvervskorrektur, hvis du √łnsker dig en billig form for korrektur.

Vi kan med andre ord s√łrge for, at du modtager din tekst inden for ganske kort tid, og at den korrekturl√¶ses af en af vores professionelle korrekturl√¶sere.
Det kan være, du har en vigtig tekst på tysk, der skal korrekturlæses, og det er ikke ligetil at finde en god og billig korrekturlæser.

Du skal i den forbindelse vide, at vi udelukkende samarbejder med de bedste tyske korrekturlæsere. De har alle været igennem en særdeles vanskelig proces, hvor de alle er blevet testet i forhold til deres sproglige tilgang. Det er grammatiske perspektiver, regler og forståelser, der er blevet sat i spil.

Det er sætningers klarhed og formidlingens nuancer, der har været i fokus for os. Det er på den baggrund kun de bedste korrekturlæsere, der har mulighed for at arbejde som freelancekorrekturlæsere hos os. Det er en god pris på korrektur, du er sikret. Det er freelance-korrektur til en god pris. Det er online-korrektur til den bedste pris, i virkeligheden, og vi glæder os meget til at hjælpe dig.
 


Fortrolighed

Det er vigtigt for os at understrege, at vi behandler alle ordrer meget fortroligt. Vi er meget bevidste om, at tekster kan rumme viden, der ikke på nogen måde skal ende i de forkerte hænder. Derfor har alle vores korrekturlæsere naturligvis tilkendegivet, at de er helt og aldeles indforstået med dette aspekt.

De kan alle med tydelighed se, at det er vigtigt at fremhæve og håndholde fortrolighed omkring korrekturlæsning. Du kan derfor være helt tryg, når du sender tekster ind til os.

Vores korrekturlæsere gemmer ikke filen på deres computer. Vi tager i direktionen hånd om denne fortrolige tilgang hos Erhvervskorrektur. Du kan med andre ord bestille billig korrekturlæsning og være sikker på, at vi værner om fortroligheden.

Teksten bliver gemt p√• vores krypterede server i en rum tid, s√•ledes at du eventuelt vil kunne f√• fat i filen p√• ny, hvis der ‚Äď mod forventning ‚Äď skulle finde en form for teknisk forstyrrelse sted hos dig. Adgangen til denne server er topsikret.

Det er vigtigt for os at understrege. Du kan læse mere om fortrolighed i forhold til korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur her.
 
Korrektur-tysk-billig


Læser I korrektur på andre sprog end tysk?

Vi læser korrektur på mange sprog. Korrektur på engelsk og korrektur på dansk, blandt mange andre. Der er rift om tiderne til korrektur, så derfor er det en meget god idé at rette henvendelse direkte til Martin. Han er parat til at hjælpe dig videre frem mod det endelige resultat.

Der er ogs√• mange, der sp√łrger til andre tekstlige servicer. Det er sp√łrgsm√•l, der g√•r p√•, om det er muligt at bestille tekstforfatning hos os, og om det ogs√• er muligt at f√• os til at overs√¶tte tekster.

Det kan vi bekr√¶fte, at det er. Mange af de aftaler om korrektur, vi indg√•r, indeholder ogs√• decideret translation, transskription og tekstforfatning. Vi er derfor et meget alsidigt tekstbureau. Et firma med tekstlig akkuratesse og perfektion i h√łjs√¶det.

 
Bestil nu


Hvem er Erhvervskorrektur?

Erhvervskorrektur¬†blev stiftet af Jacob Cuculiza og Alexander Ilkj√¶r. Sidenhen er det blevet overtaget af Martin Rytter Handberg. Han har v√¶ret med siden begyndelsen, og han er firmaets mand udadtil. Det er s√•ledes ham, du f√•r fat i, n√•r du ringer eller skriver til os. Han er lynhurtig til at svare p√• b√•de telefoniske henvendelser s√•vel som p√• e-mails. Han har altid en f√łling med, hvordan korrekturkontoret former sig, og derved kan han hurtigt s√¶tte dig ind i, hvordan korrekturl√¶sningen forl√łber p√• bedste vis.

Det kan være, at dit behov peger specifikt i retning af en af vores dygtige professionelle korrekturlæsere, der besidder den rette erfaring med korrekturlæsning i dette perspektiv. Lad os antage, at det drejer sig om en meget vanskelig tekst på tysk, hvor der er mange svære fagtermer, korrekturlæseren skal navigere rundt i, og hvor der tilmed er engelske udtryk blandet sammen med danske i en særlig forklaringskæde.

Da vil det som korrekturlæser være særdeles fordelagtigt med et indgående kendskab til branchen.

Martin er ogs√• personen, der har overblik over leveringstiderne, og han rykker dagligt rundt p√• ordrerne, efterh√•nden som det str√łmmer ind med ekspresordrer, hvor leveringstiden netop er forkortet gevaldigt. Det er firmaer, der er presset p√• tid, der henvender sig med et s√¶rligt behov for korrektur med det samme. Dem g√łr Martin naturligvis altid plads til, for vi har en grundig forst√•else for, hvordan tiden kan vise sig at arbejde imod selve muligheden ‚Äď tilsyneladende ‚Äď for korrekturl√¶sning.

T√łv ikke med at bestille korrekturl√¶sning til en god pris hos os. Vi s√¶tter en √¶re i at hj√¶lpe.
 

Info om Erhvervskorrektur


Er det n√łdvendigt med korrekturl√¶sning?

Det kan vise sig at v√¶re meget afg√łrende med korrekturl√¶sning. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange ender med at blive n√łdt til at g√• p√• kompromis med korrekturl√¶sningen. Det kan v√¶re, man ‚Äď som tidligere n√¶vnt ‚Äď f√łler sig tidsm√¶ssigt presset. Det kan ogs√• v√¶re, at man har en god id√© om, at man faktisk skriver ganske fint, og at man ikke laver sproglige krumspring og fejl.

Mange t√¶nker, at s√• l√¶nge, det er nogenlunde korrekt og i al fald ikke i√łjnefaldende ukorrekt sprogligt set, er det acceptabelt.

Mange t√¶nker, at s√• ser kunden heller ikke, at det eventuelt kan v√¶re mangelfuldt. Det er ‚Äď m√• vi sige ‚Äď meget √¶rgerligt at forholde sig til det sproglige med denne indgangsvinkel. Det er simpelthen s√• afg√łrende med korrekturl√¶sning.

Dels er det et sp√łrgsm√•l om sproglig akkuratesse, om samvittighed og om v√¶rdi. Samtidig er det slet og ret et sp√łrgsm√•l om udtryk for professionalisme og trov√¶rdighed. En korrekturl√¶st tekst er ganske enkelt meget mere trov√¶rdig og tillidsv√¶kkende, og det lokker kunder til. Det er helt tydeligt, at en tekst, hvor kunder kan konstatere, at der har sneget sig fejl ind, hurtigt mist pondus.

Det kan i sidste ende resultere i, at teksten i stedet for at hverve k√łbere skubber potentielle k√łbere fra sig, og snakken kan g√•: ‚ÄĚS√• du den annonce. Den kunne godt have brug for en grundig korrekturl√¶sning.‚ÄĚ

Dermed er det virkelig √¶rgerligt at g√• p√• kompromis med korrekturl√¶sning. Is√¶r n√•r det er s√• billigt og nemt at bestille korrektur hos os ‚Äď Erhvervskorrektur. Din vej til et sikkert sprog.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om man skriver ’ligger’ eller ’lægger’, om man skriver ’ad’ eller ’af’, om man skriver ’udenom’ eller ’uden om’. Der er ganske mange grammatiske regler, og det kan virkelig betale sig at hyre en certificeret korrekturlæser. Denne ved præcist, hvad der er på færde, og hvad der skal rettes til.
 

Få et tilbud


Grammatiske regler ‚Äď sproglig hj√¶lp

Du s√łger garanteret efter hj√¶lp til at rette din tekst igennem. S√łgningen kan hedde: ‚ÄôHj√¶lp til at rette min annonce‚Äô, ‚Äôhj√¶lp til at rette min folder‚Äô, ‚Äôhj√¶lp til at korrekturl√¶se min brochure‚Äô, ‚Äôhj√¶lp til at korrekturl√¶se min rapport‚Äô. Der er en god grund til at v√¶lge Erhvervskorrektur. Lad os meget gerne forest√• korrekturl√¶sningen af din tekst. Det kan absolut svare sig. Korrekturl√¶sning er et vigtigt aspekt. Korrekturl√¶sning er afg√łrende.

Du kan naturligvis altid s√łge svar p√• de g√¶ngse grammatiske regler gennem en hurtig s√łgning p√• nettet. Det kan dog vise sig at v√¶re sin sag at oms√¶tte reglerne til s√¶tninger. Det kr√¶ver umiddelbart et grundigt indblik i s√¶tningskonstruktioner, kongruens og meningsfylde. Det er ikke s√• ligetil. Vores korrekturl√¶sere har mange √•rs erfaring med at rette tekster til, s√• de st√•r sprogligt skarpe frem, s√• de f√•r den kant, der er behov for for at lokke kunder til.

Har du eksempelvis en tysk brochure p√• 7 sider, som du √łnsker at f√• os til at l√¶se korrektur p√•, og v√¶lger du Basiskorrektur, vil prisen blive: 419,65 DKK. (ekskl. moms). Det vil tage os op til 48 hverdagstimer at l√¶se korrektur p√• din annonce. Hvis du √łnsker det, kan vi ogs√• speede processen op og sikre dig, at du modtager din annonce igen efter maks. 24 hverdagstimer.

Det er en lynhurtig service. Du f√•r sublim korrektur for pengene. Det er p√• denne vis s√¶rdeles afg√łrende med korrekturl√¶sning. Det er n√łdvendigt med korrektur ‚Äď tro os! Hvis du vil udvide dit kundekartotek, tag da endelig at g√łre brug af os.Priser på korrekturlæsning på tysk

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0