🔹 Billig tysk korrektur | Ret tysk tekst

Hos Erhvervskorrektur er vi særdeles skarpe på korrekturlæsning.

Vi læser korrektur på alle sprog, stort set, herunder især korrektur på engelsk, korrektur på dansk, korrektur på tysk, korrektur på fransk, korrektur på spansk, korrektur på italiensk, korrektur på svensk, korrektur på norsk.

Vi kan med andre ord slå fast, at vi kan garantere dig billig tysk korrektur, billig dansk korrektur, billig engelsk korrektur, billig fransk korrektur, billig spansk korrektur, billig italiensk korrektur, billig svensk korrektur, billig norsk korrektur.
  • Der er tale om billig og hurtig korrekturlæsning, grundig korrekturlæsning på flere sprog.
 • Vi har et tæt samarbejde med professionelle korrekturlæsere. De arbejder ud fra forståelsen af fortrolighed, og de går alle yderst koncentreret til værks.
 • Leveringstiden er kort – vi tilbyder ganske enkelt landets hurtigste leveringstid, og når det knyttes sammen med det faktum, at vi er det billigste og bedste korrekturbureau, er der grobund for gode resultater.


Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️

Ret tysk tekst - Kan I læse korrektur på en tysk tekst?

Vi modtager undertiden spørgsmålet, om vi kan læse korrektur på en tekst skrevet på tysk. Martin er manden, der modtager forespørgslen. Han går straks i gang med at udregne prisen – og det er naturligvis et rigtigt godt tilbud på korrektur, vi vender tilbage til dig med.

Dernæst tager han kontakt til den udvalgte tyske korrekturlæser. Denne bliver sat grundigt ind i korrekturopgaven. Derpå får du som kunde at vide, at vi er parate, og at du blot skal sige til, når du føler dig klar. Vi kan håndtere alle former for tekster, herunder annonce-korrektur, rapport-korrektur, hjemmeside-korrektur. Der er ret beset ikke mange grænser for, hvad vi sprogligt set kan hjælpe dig med at ramme.

Du er meget velkommen til at sende os teksten til korrektur, hvad enten den er skrevet i et PDF-format, i PowerPoint eller i Word. Vi er naturligvis gearet til at kunne håndtere alle former for tekstformater, for vi brænder virkelig og i udtalt grad for den billigste korrekturlæsning, og vi er glade for at give dig et godt tilbud på korrekturlæsning.

Tag derfor meget gerne kontakt til os. Du fanger os på 7199 8083 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 


Du er meget velkommen til at orientere dig i de former for sproglig services, vi tilbyder, her i særskilte artikler derom ⤵️

🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog


Hvilken form for korrektur skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige former for korrektur, fællesnævneren er, at der er tale om meget billig og professionel online-korrektur.
Lad os se på korrekturformerne:

 1. Basiskorrektur:
Den udvalgte korrekturlæser vil gå i gang med en basal form for korrektur med denne form for korrekturlæsning. Her vil der blive sat fokus på det grammatisk aspekt. Den pågældende korrekturlæser vil rette til, så kommaet uvægerligt står korrekt i alle sætninger. Stave- og tastefejl vil ligeledes blive rettet til.
 
 1. Udvidet korrektur:
Her vil den udvalgte korrekturlæser gå et niveau dybere og gå i krig med teksten ud fra ovenstående Basiskorrektur in mente. Hertil kommer, at korrekturlæseren også vil sikre sig, at der sprogligt set ikke er eksempelvis tvetydigheder. Korrekturlæseren vil justere sætninger, der er kringlede, og som i sig selv kan vise sig at være decideret meningsforstyrrende.
 
 1. Gennemskrivning:
Dette rummer en tilbundsgående korrekturlæsning. Korrekturlæseren vil her indlede arbejdet med teksten på ny og omskrive fra første færd, altså fra første bogstav til sidste punktum. Denne service vælges typisk, når der er brug for virkelig at få kigget teksten igennem. Den vælges også, hvis der i forvejen forefindes en tekst, og hvis denne skal omskrives rent stil- og nuancemæssigt, så den kan rette sig mod et andet publikum.
 
Dertil kommer, at vi er et meget omstillingsparat korrekturbureau, som også meget gerne sadler om og rider i retning af kunden, forstået på den måde, at vi altid lytter til de behov, der vokser frem undervejs. Vi er således ikke låst fast på korrekturlæsningen, som den er beskrevet ovenfor. Har du særlige behov, tager vi os naturligvis tid til det.

Søger du eksempelvis oversættelse fra eller til tysk, kan vi bestemt hjælpe. Søger du eksempelvis tekstforfatning på tysk, hjælper vi meget gerne i den henseende også.

 


Ret tysk tekst: - Tilbud på billig tyske korrektur:
Hvad koster korrekturlæsning?

Mange spørger til prisen på korrektur. Hvad tager I for korrekturlæsning af min tekst? Er det en pris pr. ord, når det kommer til korrektur? Er det en fast pris pr. side i forhold til korrekturlæsning?

Det er gode spørgsmål.
Vi vil gerne give dig en direkte og målbar pris. Derfor arbejder vi umiddelbart med sidepriser. Her svarer én normalside til maks. 2.400 tegn pr. side.
 
Basiskorrektur: 59,95 DKK
Udvidet korrektur: 74,95 DKK
Gennemskrivning: 99,95 DKK
 
Alle priser er ekskl. moms.
 
Det skal skrives, at det også er muligt for dig at vælge ekspreslevering. Det kan være, du er særdeles presset på tid, og at du derfor ønsker en lynhurtig ekspedition. Det kan vi selvsagt hjælpe dig med. Vi kan skære leveringstiden helt ned til få timer, hvis det er de rette omstændigheder, vi rammer.
 
Det er naturligvis muligt at betale direkte med betalingskort. Det er også muligt at bede om at modtage en faktura.

Vi afregner også gerne én gang om måneden, hvis det er det, du foretrækker. Det forudsætter dog eksempelvis, at vi har en fast aftale om korrekturlæsning. Det kan være meget fordelagtigt for dig, for da kan vi dels til dit projekt supportere med en fast tilknyttet korrekturlæser, og vi kan dels, under visse frugtbare omstændigheder, give en månedlig rabat på korrekturlæsning.

Lad os da meget gerne høre fra dig. Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

Hvordan bestiller jeg korrektur?

Det er ganske enkelt at bestille korrektur. Vi har gjort bestillingen af korrektur, købet at korrektur, så ligetil som muligt. Derfor har vi en bestillingsside, hvor du kan bestille lige nøjagtigt den form for korrektur, du ønsker.

Du kan også her vælge, om du ønsker at tilkøbe ekspreslevering, mod et gebyr. Herfra fører du bestillingen igennem ved at indtaste, hvor mange sider det drejer sig om.

Du kommer videre derfra og taster de oplysninger ind, vi beder om, og det er også her i det videre forløb, du får mulighed for at uploade din tekst til korrektur. Den glider direkte ud til den udvalgte tyske korrekturlæser, hvis det ret beset er tysk korrekturlæsning, du har valgt. Slutteligt vælges betalingsform: via faktura eller betalingskort.

Således kan din søgning efter en korrekturlæser på tysk siges at være tilendebragt, for en af vores tyske korrekturlæsere tager kyndigt hånd om den billige korrekturlæsning på tysk herfra.
 


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en tysk tekst?

Det tager sørme ikke lang tid. Vi snakker timer, og leveringtiden er udregnet på baggrund af de sider, du sender til os.
 
 • Sender du under 20 sider, vil leveringstiden være op til 48 hverdagstimer.
 • Sender du mellem 20 og 100 sider, vil leveringstiden hedde op til 72 hverdagstimer.
 • Er der tale om flere end 100 sider, vil leveringtiden ramme i omegnen af 96 hverdagstimer.
Leveringstiderne skal forstås som seneste tilbageleveringstidspunkt, for det er klart, at vi leverer teksten tilbage til dig, så snart vi er korrekturmæssigt igennem den.
 
Det skal hedde sig, at vi som minimum barberer 24 hverdagstimer af leveringstiden ved køb af ekspreslevering.

Og hvis du søger efter en korrekturlæser til at læse korrektur på din tyske tekst hen over weekenden, er vi naturligvis glade for at fortælle dig, at det kan sagtens lade sig gøre. Vores korrekturlæsere er yderst dedikerede, og du kan altid regne med dem.

Derudover tilbyder vi fortløbende kundeservice, alle døgnets timer.

 


Jeg søger en billig tysk korrekturlæser

Vi tilbyder den bedste form for korrekturlæsning. Søger du en certificeret korrekturlæser? En valideret korrekturlæser søges? En billig korrekturlæser? Søgningen kan vise sig at have mange spor. Den går i alle retninger, men alle stier fører ganske enkelt til Erhvervskorrektur, hvis du ønsker dig en billig form for korrektur.

Vi kan med andre ord sørge for, at du modtager din tekst inden for ganske kort tid, og at den korrekturlæses af en af vores professionelle korrekturlæsere.
Det kan være, du har en vigtig tekst på tysk, der skal korrekturlæses, og det er ikke ligetil at finde en god og billig korrekturlæser.

Du skal i den forbindelse vide, at vi udelukkende samarbejder med de bedste tyske korrekturlæsere. De har alle været igennem en særdeles vanskelig proces, hvor de alle er blevet testet i forhold til deres sproglige tilgang. Det er grammatiske perspektiver, regler og forståelser, der er blevet sat i spil.

Det er sætningers klarhed og formidlingens nuancer, der har været i fokus for os. Det er på den baggrund kun de bedste korrekturlæsere, der har mulighed for at arbejde som freelancekorrekturlæsere hos os. Det er en god pris på korrektur, du er sikret. Det er freelance-korrektur til en god pris. Det er online-korrektur til den bedste pris, i virkeligheden, og vi glæder os meget til at hjælpe dig. 


Fortrolighed

Det er vigtigt for os at understrege, at vi behandler alle ordrer meget fortroligt. Vi er meget bevidste om, at tekster kan rumme viden, der ikke på nogen måde skal ende i de forkerte hænder. Derfor har alle vores korrekturlæsere naturligvis tilkendegivet, at de er helt og aldeles indforstået med dette aspekt.

De kan alle med tydelighed se, at det er vigtigt at fremhæve og håndholde fortrolighed omkring korrekturlæsning. Du kan derfor være helt tryg, når du sender tekster ind til os.

Vores korrekturlæsere gemmer ikke filen på deres computer. Vi tager i direktionen hånd om denne fortrolige tilgang hos Erhvervskorrektur. Du kan med andre ord bestille billig korrekturlæsning og være sikker på, at vi værner om fortroligheden.

Teksten bliver gemt på vores krypterede server i en rum tid, således at du eventuelt vil kunne få fat i filen på ny, hvis der – mod forventning – skulle finde en form for teknisk forstyrrelse sted hos dig. Adgangen til denne server er topsikret.

Det er vigtigt for os at understrege. Du kan læse mere om fortrolighed i forhold til korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur her.


Læser I korrektur på andre sprog end tysk?

Vi læser korrektur på mange sprog. Korrektur på engelsk og korrektur på dansk, blandt mange andre. Der er rift om tiderne til korrektur, så derfor er det en meget god idé at rette henvendelse direkte til Martin. Han er parat til at hjælpe dig videre frem mod det endelige resultat.

Der er også mange, der spørger til andre tekstlige servicer. Det er spørgsmål, der går på, om det er muligt at bestille tekstforfatning hos os, og om det også er muligt at få os til at oversætte tekster.

Det kan vi bekræfte, at det er. Mange af de aftaler om korrektur, vi indgår, indeholder også decideret translation, transskription og tekstforfatning. Vi er derfor et meget alsidigt tekstbureau. Et firma med tekstlig akkuratesse og perfektion i højsædet.

 


Hvem er Erhvervskorrektur?

Erhvervskorrektur blev stiftet af Jacob Cuculiza og Alexander Ilkjær. Sidenhen er det blevet overtaget af Martin Rytter Handberg. Han har været med siden begyndelsen, og han er firmaets mand udadtil. Det er således ham, du får fat i, når du ringer eller skriver til os. Han er lynhurtig til at svare på både telefoniske henvendelser såvel som på e-mails. Han har altid en føling med, hvordan korrekturkontoret former sig, og derved kan han hurtigt sætte dig ind i, hvordan korrekturlæsningen forløber på bedste vis.

Det kan være, at dit behov peger specifikt i retning af en af vores dygtige professionelle korrekturlæsere, der besidder den rette erfaring med korrekturlæsning i dette perspektiv. Lad os antage, at det drejer sig om en meget vanskelig tekst på tysk, hvor der er mange svære fagtermer, korrekturlæseren skal navigere rundt i, og hvor der tilmed er engelske udtryk blandet sammen med danske i en særlig forklaringskæde.

Da vil det som korrekturlæser være særdeles fordelagtigt med et indgående kendskab til branchen.

Martin er også personen, der har overblik over leveringstiderne, og han rykker dagligt rundt på ordrerne, efterhånden som det strømmer ind med ekspresordrer, hvor leveringstiden netop er forkortet gevaldigt. Det er firmaer, der er presset på tid, der henvender sig med et særligt behov for korrektur med det samme. Dem gør Martin naturligvis altid plads til, for vi har en grundig forståelse for, hvordan tiden kan vise sig at arbejde imod selve muligheden – tilsyneladende – for korrekturlæsning.

Tøv ikke med at bestille korrekturlæsning til en god pris hos os. Vi sætter en ære i at hjælpe.
 

Info om Erhvervskorrektur


Er det nødvendigt med korrekturlæsning?

Det kan vise sig at være meget afgørende med korrekturlæsning. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange ender med at blive nødt til at gå på kompromis med korrekturlæsningen. Det kan være, man – som tidligere nævnt – føler sig tidsmæssigt presset. Det kan også være, at man har en god idé om, at man faktisk skriver ganske fint, og at man ikke laver sproglige krumspring og fejl.

Mange tænker, at så længe, det er nogenlunde korrekt og i al fald ikke iøjnefaldende ukorrekt sprogligt set, er det acceptabelt.

Mange tænker, at så ser kunden heller ikke, at det eventuelt kan være mangelfuldt. Det er – må vi sige – meget ærgerligt at forholde sig til det sproglige med denne indgangsvinkel. Det er simpelthen så afgørende med korrekturlæsning.

Dels er det et spørgsmål om sproglig akkuratesse, om samvittighed og om værdi. Samtidig er det slet og ret et spørgsmål om udtryk for professionalisme og troværdighed. En korrekturlæst tekst er ganske enkelt meget mere troværdig og tillidsvækkende, og det lokker kunder til. Det er helt tydeligt, at en tekst, hvor kunder kan konstatere, at der har sneget sig fejl ind, hurtigt mist pondus.

Det kan i sidste ende resultere i, at teksten i stedet for at hverve købere skubber potentielle købere fra sig, og snakken kan gå: ”Så du den annonce. Den kunne godt have brug for en grundig korrekturlæsning.”

Dermed er det virkelig ærgerligt at gå på kompromis med korrekturlæsning. Især når det er så billigt og nemt at bestille korrektur hos os – Erhvervskorrektur. Din vej til et sikkert sprog.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om man skriver ’ligger’ eller ’lægger’, om man skriver ’ad’ eller ’af’, om man skriver ’udenom’ eller ’uden om’. Der er ganske mange grammatiske regler, og det kan virkelig betale sig at hyre en certificeret korrekturlæser. Denne ved præcist, hvad der er på færde, og hvad der skal rettes til.
 

Få et tilbud


Grammatiske regler – sproglig hjælp

Du søger garanteret efter hjælp til at rette din tekst igennem. Søgningen kan hedde: ’Hjælp til at rette min annonce’, ’hjælp til at rette min folder’, ’hjælp til at korrekturlæse min brochure’, ’hjælp til at korrekturlæse min rapport’. Der er en god grund til at vælge Erhvervskorrektur. Lad os meget gerne forestå korrekturlæsningen af din tekst. Det kan absolut svare sig. Korrekturlæsning er et vigtigt aspekt. Korrekturlæsning er afgørende.

Du kan naturligvis altid søge svar på de gængse grammatiske regler gennem en hurtig søgning på nettet. Det kan dog vise sig at være sin sag at omsætte reglerne til sætninger. Det kræver umiddelbart et grundigt indblik i sætningskonstruktioner, kongruens og meningsfylde. Det er ikke så ligetil. Vores korrekturlæsere har mange års erfaring med at rette tekster til, så de står sprogligt skarpe frem, så de får den kant, der er behov for for at lokke kunder til.

Har du eksempelvis en tysk brochure på 7 sider, som du ønsker at få os til at læse korrektur på, og vælger du Basiskorrektur, vil prisen blive: 419,65 DKK. (ekskl. moms). Det vil tage os op til 48 hverdagstimer at læse korrektur på din annonce. Hvis du ønsker det, kan vi også speede processen op og sikre dig, at du modtager din annonce igen efter maks. 24 hverdagstimer.

Det er en lynhurtig service. Du får sublim korrektur for pengene. Det er på denne vis særdeles afgørende med korrekturlæsning. Det er nødvendigt med korrektur – tro os! Hvis du vil udvide dit kundekartotek, tag da endelig at gøre brug af os.Mere om Erhvervskorrektur

Vi har skrevet mere uddybende om specifikke områder af vores korrekturlæsning herunder. Du er meget velkommen til at dykke videre ned i dem! 

Priser på korrekturlæsning på tysk

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Tysk korrektur - perfekt!
 · 8 months ago
Din anmeldelse
Jeg tænkte egentlig ikke, at jeg kunne få hjælp til tysk korrektur, men Erhvervskorrektur bød sig til, og jeg siger mange tak for det!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful