ūü•á Ekstern korrekturl√¶sning

Ekstern korrekturl√¶sning ‚Äď det er d√©t, vi hos Erhvervskorrektur tilbyder.
Erhvervskorrektur består af et team af professionelle korrekturlæsere. De arbejder alle i ekstern forstand, tilbyder ekstern korrektur til en god og fleksibel pris.

Vi kan læse korrektur på alle sprog. Typisk læser vi korrektur på dansk og engelsk.

Vi kan også tilbyde oversættelse, hvis det er det behov, du står med.

 
Få et tilbud
Online-korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur


Lad os fremhæve dette banebrydende koncept:  
Vores engelske og danske korrekturl√¶sere har v√¶ret igennem et meget kr√¶vende forl√łb.

Der har s√•ledes v√¶ret tale om en meget kr√¶vende test og et forl√łb, hvor kun de bedste ‚Äď med 100% garanti ‚Äď slipper igennem og ender som mulige korrekturl√¶sere hos Erhvervskorrektur.dk.

Det er netop sådan, at vi ikke på nogen måde går på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen.

Den skal v√¶re i top ‚Äď du skal vide, at vi g√•r benh√•rdt efter en toptunet tekst hver eneste gang.

Trustpilot - gode anmeldelser

Det vidner vores Trustpilot-profil også om.
 
Tekster sendes til den udvalgte korrekturl√¶ser, og denne s√łrger for at l√¶se korrektur inden for den skitserede tidsramme.
 
Lad os sætte fokus på, hvordan man kan sende sin tekst til korrektur hos Erhvervskorrektur.

Det er faktisk meget enkelt at bestille korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur.

 
Bestil nuHvordan fungerer ekstern korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur?


Vi har et meget brugervenligt setup.

Du klikker dig ind på vores bestillingsside og vælger en af de tre former for korrektur.

Her v√¶lger du ogs√•, om det skal v√¶re normal levering eller ekspres. Det afg√łres ganske enkelt af, om du er meget presset p√• tid.

Lad os se nærmere på opsætningen af online-korrektur:
 
  1. Vi kan tilbyde dig en grundig og endog ufejlbarlig korrekturlæsning af alle former for tekster.
  2. Vi kan give dig en god og yderst konkurrencedygtig pris på korrektur.
  3. Du modtager teksten fra korrektur inden for f√• timer ‚Äď vi udregner en eksakt leveringstid, beregnet ud fra klokketimer.
 
Du kan vælge mellem 3 former for korrektur:  
De fleste vælger Udvidet korrektur. Her vil korrekturlæseren rette til med hensyn til stave- og tastefejl.

Korrekturlæseren vil også sætte komma og punktum, så alle sætninger står helt og aldeles skarpe, og der vil ikke være nogen risiko for, at de vil blive misforstået.
 
Med Basiskorrektur sikrer du dig, at teksten bliver rettet igennem, så der ikke er kommafejl og ej heller stave- eller tastefejl.
 
Har du brug for den helst store teksthjælp, anbefaler vi Gennemskrivning.

God pris på ekstern korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Det er i og for sig tekstforfatning blandet med korrekturl√¶sning. Korrekturl√¶sning omskriver teksten, s√• den rammer pr√¶cist det publikum, du s√łger, og korrekturl√¶seren l√¶se derp√• Udvidet korrektur, f√łr du modtager teksten igen.
 
Du sender teksten til os ved at benytte dig af vores bestillingsside.

Du kan naturligvis også sende teksten på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Er du det mindste i tvivl, må du meget gerne ringe til Martin på 7199 8083. Han svarer dig så hurtigt som muligt på både mail og telefon.
 
Når korrekturlæseren har læst ekstern korrektur på din tekst, vil du straks modtage den pr. mail.
 
Er der det mindste, du studser over, skal du endelig ikke t√łve med at tage direkte kontakt. Vi f√łlger alle tekster n√łje og s√łger 100% tilfredshed hos vores kunder.
 
Hvad koster det at få læst korrektur?
 
Info om ErhvervskorrekturVi kan give dig en god pris på ekstern korrektur

Vi har faste sidepriser.

Det har vi udelukkende for, at du som kunde har noget fast at forholde dig til. Vi bryder os ikke om, at prisen skal variere fra tekst til tekst, for uanset sværhedsgrad/niveau fastlægger vi en fast sidepris.
 

 
Det er klart, at sidepriserne ikke er så faste, at de ikke kan rokkes lidt.

Det afg√łrende er her, at der er tale om flere sider og eventuelt en l√łbende aftale, hvis vi skal kunne im√łdekomme et √łnske om rabat.

Ekstern korrektur-bog

Vores priser er meget lave ‚Äď det er tydeligt i en konkurrencesammenligning.
 
Du kan derfor få en god pris på korrektur på en bog, en årsrapport, et ugeblad, et PowerPoint-show, eksempelvis.

 
Få et tilbudHvordan læser I ekstern korrektur?

Vi foretr√¶kker at modtage teksten i Microsoft Word. Det er ganske enkelt, fordi det vil betyde, at du efterf√łlgende kan f√łlge alle de rettelser, den udvalgte korrekturl√¶ser har foretaget sig.

Lad os tage det eksempel: Vores korrekturlæsere modtager teksten i Word. Korrekturlæseren slår registrér ændringer-funktionen til og går i gang.

Alle rettelser bliver markeret i dokumentet, og eventuelle kommentarer vil blive sat ude i siden af teksten.

Korrekturlæseren gemmer dokumentet i to udgaver; en med og en uden korrektionstegn. Alle rettelser er accepteret i den uden korrektionstegn, mens de står tilbage i den med korrektionstegn.

Du kan derved krydslæse og sammenligne og straks se, hvad det er, korrekturlæseren har fokuseret på.

Er der tale om ekstern korrektur på PDF-filer, vil vi ikke kunne benytte os af en sådan tilgang, idet denne korrekturfunktion ikke eksisterer i Adobe.

Vi kan dog stadig læse grundig korrektur. Rettelserne vil da blive indsat i noteform, og du redigerer derpå i den originale fil.

I PowerPoint retter vi ogs√• gerne ‚Äď det sker direkte i de forskellige slides. Det er naturligvis tidsbesparende, for du slipper for at redigere efterf√łlgende.

Det er klart, vi kan korrekturlæse direkte op imod din deadline, hvis du foretrækker det. Der er nogle kunder, der stoler 100% på vores arbejde, og det kan de sagtens, for der er kvalitet forbundet med at bestille korrektur hos Erhvervskorrektur.
 


Dansk korrektur af tekster

Vores danske korrekturlæsere har som nævnt mange års erfaring med at læse korrektur på tekster.
De lever ganske enkelt af at rette tekster til.

Det er din garanti for, at der er kvalitet i korrekturl√¶sningen. De er meget fleksible, n√•r det kommer til korrekturl√¶sning. De arbejder hjemmefra, og de overholder altid de deadlines, der f√łlger med den givne opgave.

Faktisk skal du vide, at vi aldrig har overskredet en deadline. Det er s√• afg√łrende for os at v√¶re lynhurtige og grundige, og der skal ikke v√¶re nogen t√łven i den henseende. Man skal kunne regne med os.

Alle vores danske korrekturlæsere har skrevet under på en meget forpligtende fortrolighed med hensyn til korrekturlæsning.


 
Få et tilbudEngelsk korrektur til en god pris

Vi samarbejder også med engelske korrekturlæsere.

Om dem kan skrives, at de ogs√• har v√¶ret igennem et meget sv√¶rt testforl√łb. Det har v√¶ret meget kr√¶vende, og det har kostet blod, sved og t√•rer, s√•dan da.

Det er i al fald med sikkerhed og garanti udelukkende de bedste engelske korrekturl√¶sere, der kan slippe igennem n√•le√łjet og ende med at blive tilknyttet som professionel korrekturl√¶ser hos Studiekorrektur.

Vi samarbejder udelukkende med engelske korrekturlæsere, der har engelsk som modersmål.

Vi har s√łrget for, at de befinder sig i forskellige tidszoner, for p√• den m√•de kan vi omtrent tilbyde korrekturl√¶sning af engelske tekster p√• alle tidspunkter af d√łgnet.

Forestil dig eksempelvis det glade budskab, det vil v√¶re, hvis vi kan modtage en tekst fra dig omkring midnat, og du s√• kan have den retur til morgenkaffen! Det kan lade sig g√łre.

Vi har engelske korrekturl√¶sere i USA, Australien, Tyskland, England, Irland og Danmark. Derfor kan vi ogs√• garantere dig, at du kan v√¶lge mellem korrekturl√¶sning p√• engelsk, der enten f√łlger reglerne for britisk engelsk eller amerikansk-engelsk.

Du skal her vide: Alle vores engelske korrekturlæsere har ligeledes skrevet under på en meget forpligtende fortrolighed med hensyn til korrekturlæsning.
 


Erhvervskorrektur ‚Äď korrektur for erhvervslivet siden 2014

I 2014 s√łsatte vi Erhvervskorrektur.

Martin er selv professionel korrekturlæser, og efterhånden som konceptet vandt frem, kom flere og flere kunder til.

Derfor var der ganske hurtigt behov for at udvide staben af korrekturlæsere.

Martin har stået for udvælgelsen, og derfor er der kvalitetssikring i den forbindelse.

Vi kan derfor som få tilbyde dig fejlfri korrektur til en god pris.

Vi er stolte af at fort√¶lle, at vi l√łbende f√•r flere og flere henvendelser, og at det ogs√• folder sig ud som egentlige samarbejder om korrekturl√¶sning, m√•ned for m√•ned, dag for dag.

Det er en stor sikkerhed for firmaer at vide, at de kan sende tekster til korrektur hos os og modtage det med vished inden for en aftalt tidsramme.

Hjælp til ekstern korrektur
 


Hvor hurtigt kan I læse korrektur på en tekst?

Det er klart, at det afg√łrende er, hvor mange sider det drejer sig om.

Drejer det sig om en roman, en fagbog eller en undervisningsbog, er der behov for flere timer til korrektur, end hvis det er få sider.

Er der tale om f√¶rre end 20 sider, vil vi s√łrge for, at korrekturl√¶sningen ikke tager mere end maks. 2-4 timer.

En professionel korrekturlæser kan typisk læse korrektur på 10-15 sider inden for en time. Det kommer ganske an på den kvalitet, den givne tekst rummer.
Det er muligt at tilv√¶lge ekspreslevering. Det g√łr ganske enkelt, at du komme frem forrest i k√łen.
 


Professionel korrektur og oversættelse

Hvis det viser sig, at du både har behov for professionel korrektur og oversættelse, er det klart, at vi er omstillingsparate, især når det kommer til pris. Her vil vi kunne give dig en fast pris, et godt tilbud på korrektur og oversættelse, i en og samme pakke.

En af vores professionelle overs√¶ttere vil s√łrge for at st√• for den grundige ‚Äď helt ned i detaljen ‚Äď overs√¶ttelse af din tekst, hvorefter en af vores udvalgte professionelle korrekturl√¶sere vil st√• for rettelsen.

Du modtager da teksten efter endt overs√¶ttelse og korrekturl√¶sning i din indbakke, og skulle der ‚Äď ganske mod forventning v√¶re det mindste, du bekymrer dig om eller √łnsker at sp√łrge om, skal du ganske uden t√łven tage fat i os. Det er du altid meget velkommen til.

Vi h√łrer meget gerne fra de kunder, vi har hjulpet med korrekturl√¶sning.

 

Fortrolighed

Vi v√¶rner om fortrolighed ‚Äď det kan du regne med.

S√•ledes har alle vores korrekturl√¶sere ‚Äď danske s√•vel som engelske ‚Äď underskrevet en meget bindende og derfor forpligtende fortrolighedserkl√¶ring.

De sletter teksten ganske efter endt korrekturlæsning, og den vil da blot figurere på vores server en rum tid, således at du kan få fat i den, hvis der skulle finde tekniske problemer sted hos dig. Vores server er sikret.

Hvis du f√łler, at du har behov for det, underskriver vi ogs√• gerne en NDA. Det kan v√¶re, du har f√łlsomme oplysninger, du gerne vil sikre ekstra godt.
Det har vi naturligvis fuld forståelse for.
 

Få et tilbud


Erhvervskorrektur ‚Äď cases

Vi kan slå fast, at de kunder, vi hjælper med korrekturlæsning, er tilfredse. De vender gang på gang tilbage.

Lad os tage nogle cases.

Vi st√•r eksempelvis for korrekturl√¶sning hos en stor konsulentvirksomhed. Her er aftalen, at konsulenterne l√łbende kan sende tekster/materiale til korrektur hos os, og det vil da blive del af en faktura i udgangen af m√•neden, ganske tids- og ressourcebesparende for alle parter. Det er en meget god model, som faktisk sl√•r rent igennem.

Det er både dansk og engelsk korrekturlæsning, der er tale om her.

Derudover er der korrekturl√¶sning af b√łger for et firma, der udgiver fag- og b√łrnelitteratur. Vi st√•r for korrekturl√¶sning af romaner, af fagb√łger og af bagsidetekster, eksempelvis. Det er ogs√• i en l√łbende korrekturl√¶sning, blot n√•r behovet opst√•r.

Dermed viser det sig, at vi er stedet, hvor man som kunde kan trække på vores korrekturekspertise.

Vi er faktisk ‚Äď det er vi meget stolte af at sl√• fast ‚Äď eksperter, n√•r det kommer til korrekturl√¶sning.

Der ogs√• korrekturl√¶sning for ugeblade, m√•nedsblade og andre magasiner, ganske l√łbende. Denne korrekturl√¶sning for disse firmaer finder typisk sted i InDesing eller i InCopy.

Du skal her vide, at alle vores korrekturlæsere har stor teknisk snilde og forståelse, så vi kan læse korrektur i alle programmer, omtrent. Herunder også korrektur i eksempelvis LaTeX eller i Pages.
 


Tilbud på ekstern korrektur

Vi er altid interesseret i et meget tæt samarbejde. Vi vil gerne gå ned i pris, hvis de rette forudsætninger der. Derfor må du meget gerne fortælle os lidt om det behov for korrekturlæsning i ekstern forstand, du måtte have. Du kan eventuelt indhent et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen ’Få tilbud på korrektur’.

Vi gl√¶der os til at modtage din foresp√łrgsel.

Eksempler på korrektur: 


Du skal vide, at Martin også svarer dig hurtigst muligt på enten mail eller telefon: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 7199 8083.
Priser på ekstern korrekturlæsning

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0