Korrektur af din brochure

Vi kan stå for korrektur af din brochure.

Du kan sikre dig en god pris på korrektur på din brochure.

Vores online-korrektur går efter at levere fejlfri korrektur.

Det går temmelig godt, hvis vi selv skal sige det. Tjek blot vores bedømmelse på Trustpilot, eksempelvis.

Korrektur af din brochure
 
Få et tilbud


At læse korrektur på brochurer

Det er ikke helt let at læse korrektur på sin egen brochure.

Mundheldet er rigtigt: Du stirrer dig blind på din egen tekst. Du overser sproglige uklarheder, fordi du er med på, hvad du selv mener.

Derfor – netop derfor – er det væsentligt at forholde sig til det faktum, at man faktisk bør sætte tid af til at få en professionel korrekturlæser til at læse korrektur. Brochure til korrektur – tjek! Erhvervskorrektur kan stå for den grundige korrektur.
Af den årsag har Martin personligt stået for udvælgelsen af de bedste danske og engelske korrekturlæsere.

Han er endda selv professionel korrekturlæser. Han går med andre ord ikke på kompromis med korrektur.

Kvalitet og korrektur skal gå hånd i hånd, utvivlsomt, og det er netop dét, han sørger for, ganske med sit falkeblik.

I skrivende stund samarbejder Erhvervskorrektur med mere end 30 professionelle korrekturlæsere, og det har så sandelig taget fart, efter at vi kom ud som en billig korrektur-online.

Vi etablerede sitet Erhvervskorrektur.dk for alvor den 1. januar 2016. Det varede ikke mange dage, førend de første kunder viste sig. Korrektur blev bestilt. Vi var i gang.

Trustpilot - gode anmeldelser

Korrekturbureau og samtidig med pris på oversættelse

Vi har faste lave priser på korrektur.
Det er samme pris, hvad enten du vælger engelsk korrektur eller dansk korrektur. Vi kan tilbyde tre former for korrektur:  
Basiskorrektur er den basale form for korrektur.

Udvidet korrektur udvider i ordets forstand korrekturen, således at der også vil være et udpræget fokus på sætningerne. Er der sproglige uklarheder, vil de straks blive rettet til.

Gennemskrivning vidner om, at vi kan gå til teksten og har frirum til at ændre i sætninger og afsnit, så teksten kan ramme det ønskede publikum.Der er mange af vores kunder, der har tegnet abonnement på korrektur. Det forløber i al sin enkelhed sådan, at man har en fast korrekturlæser. Når man sender en tekst til korrektur, vil det altid være den samme person, og der vil dermed være en
indbyrdes forståelse for det mål, man sammen arbejder sig hen imod.

Det er klart, at vi i den situation gerne giver rabat på korrektur, når vi har en fast aftale.

Vores forslag er et nedslag i procent, og at vi udformer en månedlig faktura.

Dertil knytter sig også det faktum, at vi kan tilbyde dig en god pris på oversættelse. Vi kan også hjælpe dig med at skrive tekster, for vi går også ind og hjælper med tekstforfatning.
 


Korrektur program

Vi er det online-korrekturprogram, du søger. Det er klart betragteligt bedre at anvende menneskelig korrektur, særligt fordi der endnu ikke findes korrekturprogrammer, der kan udkonkurrere mennesket. Heldigvis er det sådan, at det menneskelige øje stadig fanger mest, og særligt de afgørende aspekter.

Korrektur er gennemlæsning af udkast, så fejl kan rettes inden endelig fremstilling. Det er mennesket, der bedst står for korrektur.

Det er klart, at programmer såsom Words stavekontrol kan spotte eventuelle sproglige fejl, herunder i særlig grad deciderede stavefejl. Men det er også sikkert, at bøjningsfejl, sætningskonstruktioner og kongruensfejl ikke bliver fanget.

Derfor får man ikke det store ud af at søge efter korrektur program dansk. Man mister tid, og derfor er det straks bedre at tage fat i os hos Erhvervskorrektur, for vi kan med det samme redde dig ud af pinen.

Vi læser korrektur i Word, i PowerPoint, i InDesign, ja, i alle programmer, for det er ganske givet sådan, at vi brænder rigtig meget for at hjælpe dig med at læse korrektur.

Erhvervskorrektur er derfor din kommaretter-online.
 
Få et tilbud


Læs korrektur nu!

Vores korrekturlæsere møder dagligt ind på deres eget kontor. De er alle parate til at tage fat i tekster.

De har alle sammen et godt sprogøre, hvorfor de straks kan spotte de steder i en brochure, der skal optimeres.

Freelance-korrektur hos Erhvervskorrektur er en glimrende mulighed for online-korrektur. Sagen er også den, at det er billig og sikker korrektur. Vi værner om udtrykket, og derfor modtager du udelukkende brochurer og andre tekster fra os, der har fået kvalitetsstemplet.

Man skal kunne regne med, at vi adskiller os fra andre korrekturbureauer, især når det kommer til pris på korrektur og levering.

Vi kan levere inden for få timer, hvis behovet er hurtig korrektur. Martin vil da sætte en dygtig korrekturlæser i gang med korrektur med det samme, således at der spares tid.

Du vil modtage brochuren efter endt korrektur via mail.

Vi går altid gerne i videre dialog, så vi sammen kan se, om alt er, som det skal være. Derfor er der mulighed for 2. og 3. korrektur. Her fanger man lige det sidste, for der kan være opstået tanker og ændringer undervejs, som vi skal forholde os til.

Derfor afsluttes korrekturen først for os, når vi har sikret os, at du er 100% tilfreds med vores læsning. Vi retter, til du er en tilfreds kunde.

Det er de tilfredse kunder, vi samler på.
 

Tilbud på korrektur

På vores hjemmeside kan du indhente et godt tilbud på korrektur. Vi kan sørge for, at du får markedets bedste pris på korrektur.

Her kan du kort skrive lidt om dit behov. Det kan være, det er jurarelateret tekst. Det stiller naturligvis store krav til korrekturlæseren, for man skriver undertiden lidt anderledes på jura-sprog.

Det er ikke noget problem for os. Vi er meget nuancerede i vores korrektur.
 
Bestil nu


Fortrolighed

I disse tider er det vigtigt for os at fremhæve, at vi tager GDPR-aspektet meget seriøst. Vi forholder os derfor meget professionelt til feltet persondata.

Ligeledes tilbyder vi 100% fortrolighed. Vi ved, at mange af de tekster, vi sidder og læser korrektur på, er omgærdet af et behov for absolut diskretion. Vi værner om fortroligheden i den situation – ligesom i alle andre. Derfor kan du med ro og sikkerhed regne med korrekturlæserens integritet, og tilliden er til at tage og føle på.

Korrektur brochure

Korrekturlæseren har indgået en bindende fortrolighedserklæring. Brochuren vil efter endt korrektur udelukkende kunne tilgås igennem vores adgangskodebeskyttede server, og den rydder vi jævnligt op i.

Brochuren kendes ikke på navn, men på et nummer, og derfor er det mere end vanskeligt at finde den frem for en, der ikke har et forudgående kendskab til den.

 

Korrektur på en ny måde

I gammel tid, for nogle år siden, blev korrekturen klaret internt. Det var mange gange en sekretær, der tog sig af korrekturen.

Denne sekretær havde givetvis også mange andre opgaver at tage sig af, og derfor var der altid en iboende fare for, at korrekturen blev nedprioriteret og kun lige klaret til deadline.

Man kan også forestille sig, at korrekturen var mindre effektfuld, fordi korrekturlæseren ikke havde en uddannelse, der svarede til en professionel korrekturlæsers.

Nu tilbyder vi med vores professionelle korrektur, at du kan få læst korrektur på din brochure, mod simpel betaling for lige netop den ydelse, og du kan derfor spare en fast løn væk. Det er værd at bemærke.

Hos os skal du ikke betale for andet end den ydelse, du får. Der er ikke nogen månedlig økonomisk binding eller en bindingsperiode, for den sags skyld. Vi vil blot gerne bidrage til, at korrektur bliver så simpelt som muligt, så fleksibelt og så banebrydende godt og grundigt til en god og dermed lav pris.

Korrekturlæseren har bevis på, at vedkommende er professionel og erfaren. Vi garanterer, at det hos os er den ypperste korrektur, du kan bestille.
 


Kan I skrive tekster?

Vi kan også tilbyde at skrive tekster fra bunden. Det er vanskeligt at skrive en god og fængende tekst. Især, hvis ikke du har ordet i din magt, eller slet og ret den fornødne tid til at skrive den bedste sætning ud fra et konkret udgangspunkt.

Vi vil meget gerne stå for den tekstforfatning, og vi kan også her slå på, at vi samarbejder med de bedste danske og engelske tekstforfattere. De er vant til at sætte sætninger sammen, så de rammer lige i øjet, og det kan jo på sigt være med til at skabe mere salg, mere omtale og mere information, alt efter mål.

Hvis du søger efter en god tekstforfatter, kan du med fordel tage fat i os. Martin ved garanteret lige, hvem han skal tage fat i, hvis du har behov for at få skrevet en tekst.

Det vil være meget fint, hvis du har mulighed for at fortælle ham lidt om, hvad det er for en tekst, du har behov for. Det kan blot være nogle få sætninger om målet og baggrunden for teksten. Så vil han være mand for at få den rette tekstforfatter til at tage sig af opgaven.
 
Info om Erhvervskorrektur

Er korrektur nødvendigt?

Korrektur er en meget anvendt praksis. Det kan anbefales, og korrektur anbefales faktisk af mange. Det er de ekstra øjne på teksten, som simpelthen bare fanger flere uklarheder.

Det er aldeles og helt igennem fuldstændigt lovligt at benytte sig af korrektur. Det er netop den praksis, der kan give din brochure det sidste løft. Du kan faktisk via korrektur sikre dig, at du adskiller dig fra dine konkurrenter.

Vidste du eksempelvis, at de fleste kan se, når en tekst ikke er korrekturlæst. De færreste kan korrekturlæse. Der er et og andet indbygget i os, der godt kan se, når der er fejl. Det er dog sin sag at rette dem, men det kan få stor betydning. Hvis vi ser en fejl i en tekst, er vi meget tilbøjelige til at kvitte læsningen af resten.

Det er ærgerligt, hvis det er en fejl i teksten, der er årsag til, at budskabet ikke når rigtigt ud.

Når du sender en tekst ud til en kunde eller blot til et publikum, ønsker du garanteret, at den får en god modtagelse, og ganske givet også, at anbefalingerne af dit firma vokser.

Det kan korrektur være en vej til. Med sikkert og korrekt samt forståeligt sprog står du bedre. Læseren bruger ikke tid på at afkode budskabet, og forståelsen rammer straks. Det virker meget professionelt, og det kan endda være en billig vej til succes. Vi vil hos Erhvervskorrektur med stor glæde assistere dig med korrektur på din brochure.

Hvis du har behov for at se, hvordan en professionel korrekturlæser hos os arbejder, må du meget gerne sende os en mail med nogle sider til prøvekorrektur. Det er klart, at det kvit og frit er noget, vi tilbyder lige netop dig.

Blandt andet derfor kan korrektur hos Erhvervskorrektur anbefales.

Brochure korrektur

Vi har en god pris på korrektur.

Vi kan sende dig et tilbud på korrektur.

Du kan forvente at få din tekst tilbage efter endt korrektur inden for få timer.
 
Har du lyst til at høre nærmere om vores korrektur, vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak om muligheden for korrektur. Det er ikke bindende på nogen måde. Hvis du ønsker et møde om korrektur hos Erhvervskorrektur, vil vi meget gerne byde på en kop kaffe eller tage ud til dig. Vores fokus er blot at skabe det bedste sprog.

Ærligt talt! Klar tale.Hvem kan læse korrektur?

Du kan altså slippe for at søge efter en professionel korrekturlæser, når vi (Erhvervskorrektur her) er lige til højre for dig. Vi er bolden, du kan sparke til. Vi skal nok hjælpe dig med at sikre, at teksten når i mål.

Der er mange, der kan læse, men der er færre, der kan læse korrektur. Har du tænkt over det? Det er i al fald meget vigtigt at forholde sig til.

Vi modtager løbende mange henvendelser fra folk, der har lyst til at læse korrektur for os, men her er Martin benhård, for det er kun de bedste, vi kan initiere et samarbejde med. De bedste sprogkonsulener finder du da hos os. Det er vi sikre på. Vi kender til markedet, og vi ved, at vi er mere end blot mulehår foran andre, der også tilbyder korrektur.

Det var noget af en salgstale for korrektur. Skal vi hjælpe dig med at læse korrektur? Sig endelig til.
 
 
 


Priser på korrektur af brochurer