🔹 Korrektur på patentansøgning

Hos Erhvervskorrektur læser vi korrektur på tekster. Vi tilbyder korrekturlæsning for erhvervslivet, og vi er ganske enkelt de billigste og bedste på markedet.


Vi hjælper således også meget gerne med korrektur på ansøgninger, herunder patentansøgninger, for det kan være, du sidder med ønske om at søge patent på en opfindelse, og her er det meget vigtigt, at sproget er korrekt.

Vi er hos Erhvervskorrektur sproglige specialister. Vi har blik for kundens ønsker, og vi har samtidig sans for detaljen.
Det er ikke altid sådan at forstå, at et ukorrekt sprog skaber udpræget misforståelse, når læseren afkoder tekstens budskab. Snarere drejer det sig om sløring og tvetydigheder samt distance. Med et ukorrekt sprog, hvor kommaet eksempelvis ikke er sat korrekt, og hvor der har sneget sig stavefejl ind i teksten, vil der opstå tvetydigheder og uklarheder, som læseren vil skulle bruge energi på at overkomme, og i en presset hverdag i erhvervslivet er det ikke ønskværdigt.

Hos Erhvervskorrektur hjælper vi med at optimere tekster, således at der ikke opstår distance mellem afsender og modtager – vores mål er at hjælpe pågældende virksomhed med sprogligt set at skabe et klart og fængende udtryk, som læseren med det samme kan sætte sig ind i og reagere på. 

Få et tilbud
 


Professionel korrektur

Vi går aldrig på kompromis med korrekturlæsning. Vores korrekturlæsere er derfor nøje udvalgt. De har alle stor erfaring med korrekturlæsning for erhvervslivet, ligesom de alle er uddannede inden for sprog og kommunikation. Hver og en har været igennem et vanskeligt testforløb, der har strakt sig over flere tekster. De er alle dedikerede omkring korrekturlæsning, hvad enten det drejer sig om korrektur af annoncer, korrektur på årsrapporter, korrektur af bøger eller korrektur på brochurer for blot at nævne et lille udsnit af de former for korrektur, vi tilbyder.
Læs gerne mere om baggrunden her.

Alle vores korrekturlæsere arbejder med stor passion og ildhu. De er med til at overholde vores enormt hurtige leveringstid og vores direkte korrekturservice.
Du kan læse mere om dem her.
 


Bestil korrektur

Korrektur er afgørende, sådan er det. Det er med det direkte og korrekte sprog, du fanger kunder. Du kan gå direkte til bestil korrektur. Her vil du kunne vælge mellem vores 3 former for korrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur, Gennemskrivning.
 
 
 
Bestil nu


Hastesag – hurtig korrektur

Vi er specialister i at hjælpe med korrektur, også når det brænder på. Vore korps af korrekturlæsere er helt indforståede med, at der undertiden kan være meget tryk på ude i erhvervslivet, og vi har således i et tæt samarbejde skruet leveringstiden ned, og det har vores konkurrenter svært ved at konkurrere med.

Korrektur at patentansøgning
   


Akut behov for korrektur

Det er her også vigtigt at fremhæve, at du er meget velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8083, hvis du har spørgsmål. Det er også her, du kan lufte behovet for akut korrektur, for det kan vi i de fleste tilfælde hjælpe med.
Vi er et meget omstillingsparat og dynamisk korrekturselskab, der altid strækker os langt i mødet med kunden: Vi lytter altid til kunden, og sammen forsøger vi at ramme den bedste løsning med hensyn til korrektur.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0