🔹 Korrekturlæsning af produkttekst, så den fanger forbrugeren

I en tid, hvor flere og flere bruger internettets mange stier til at købe varer, er det afgørende at have en fængende produkttest som vejvisende for den pågældende forbruger.
Det er vi hos Erhvervskorrektur meget bevidste om.

Vi har meget erfaring med at tilrette produkttekster, således at de står skarpe frem og fanger forbrugernes øjne, når de surfer rundt på nettet.
Vi kan hjælpe med, at du som kunde sprogligt set er med på bølgen.
Du kan også få korrekturlæst følgende hos Erhvervskorrektur: bøger, annoncer, rapporter, brochurer.

Vores korrekturlæsere er nøje udvalgt og har alle været igennem et omfattende, koncentreret og krævende testforløb, og de besidder alle den behørige uddannelsesmæssige baggrund, mens de ligeledes kan drage nytte af erfaring fra branchen.
Dette gør sig gældende for både vores engelske og danske korrekturlæsere.

Du kan læse mere om vores servicer her.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og til en snak om dit behov.
Det kan også være, at du allerede er målrettet i din proces. Da kan du med det samme bestille, og vi vil omgående behandle din ordre.Skal produktteksten gennemskrives eller blot kommateres?

Af erfaring ved vi, at behovet for korrekturlæsning af produkttekster kan variere.

Korrektur-produkttekst

Nogle tekster har brug for gennemgående redigering, mens andre snarere har behov for korrekturlæserens skarpe øjne på kommatering og eventuelle stavefejl.

Dette tager vi højde for med vores 3 særskilte ydelser: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

 • Basiskorrektur giver en basal form for korrektur på din produkttekst. Her fokuserer pågældende korrekturlæser på stavning og kommatering. 
 • Udvidet korrektur går et niveau længere ned i teksten, eftersom der også vil være fokus på det sproglige. Teksten vil blive optimeret på sætningsniveau. Her tænkes særligt på det tilfælde, at der er kringlede sætninger. De vil blive tilrettet øjeblikkeligt. 
 • Med Gennemskrivning korrekturlæses produktteksten gennem en decideret omskrivningsproces, således at målet om en skarp formidling og et tydeligt budskab kan sikres. 


Det kan generere besøgende med fængende produkttekster

Besøgende fanges gennem gode tekster, og det kan du hos Erhvervskorrektur med godt udgangspunkt betale dig fra.
Prisen udregnes efter, hvor mange sider det drejer sig om.

Med Basiskorrektur er prisen 59,95 DKK pr. side, mens den for Udvidet korrektur er 74,95 DKK. Gennemskrivning har en pris på 99,95 DKK pr. side.

Det er, hvis det drejer sig om mange sider, naturligvis muligt at få korrekturlæst en produkttekst over flere omgange.
Beløbet trækkes først via dit betalingskort, når ordren er korrekturlæst og tilbageleveret. Du kan også vælge at betale via faktura.
Alle priser er ekskl. moms.


Ordren undervejs

Vi arbejder med to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.

 • Korrektur på en produkttekst på færre end 20 sider har en normal leveringstid på 48 hverdagstimer (2 hverdage), mens det for en produkttekst på mere end 20 sider vil være 72 hverdagstimer (3 hverdage). På tekster over 100 sider lyder leveringstiden på 96 hverdagstimer. 
 • Du står muligvis med et behov for en hurtig service, hvorfor vi tilbyder ekspreslevering. Her vil leveringstiden lyde på 24 hverdagstimer (1 hverdag) for ordrer på under 20 sider, mens det for ordrer på over 20 sider vil være 48 hverdagstimer.
 • På ordrer på mere end 100 sider er leveringstiden 96 hverdagstimer, alternativt kun 72 hverdagstimer med ekspreslevering.

Det er vigtigt at holde sig for øje, at lørdag og søndag ikke tæller som leveringsdage. 


Erfaring er vejen til succes

Vi har meget erfaring med korrekturlæsning af tekster til erhvervslivet, og vi optimerer derfor løbende vores servicer, så de passer til det behov, vores kunder måtte have.

I samme ombæring er det vigtigt for os at fremhæve, at vi er et dynamisk foretagende.
Vi er omstillingsparate og klar til at strække os i retning af kundens ønsker. I fællesskab finder vi løsninger.

 • Kontakt os derfor gerne med et ønske, og sammen kan vi finde en gangbar proces.


Korrekturens former

Korrekturlæsning kan udfolde sig på mange områder, og vi går efter at spille med på de ønsker, erhvervslivet har.

Derfor arbejder vi også med mange former for korrektur mht. marketing, herunder korrektur af bøger, menukort, artikler, årsrapporter, flyers, blogindlæg, hjemmesider, foldere, og Facebook-opslag.
Læs eventuelt mere her.

Det er vigtigt at fremhæve, at formatet ikke er nogen forhindring for os.
Vi har eksempelvis læst korrektur på brochurer og hjemmesider i PDF-format, ligesom vi naturligvis også har erfaring med Word-format og PowerPoint-præsentationer. 

Det grundlæggende er da, at det er afgørende ikke at gå på kompromis med den sproglige formidling og den direkte samt skarpe sætning, eftersom korrekt sprog kan skabe sig adgang til forbrugerne.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0