🔹 Korrektur af udgivelser

Står du foran en udgivelse?
Lad os hos Erhvervskorrektur minde om vigtigheden af, at der er styr på det sproglige.
Står kommaet rigtigt? Er du sikker på, at der ikker er stave- og tastefejl at finde i teksten?

Det er meget relevante spørgsmål at stille sig selv, idet man igennem et langsigtet og tilbagevendende arbejde med en tekst har en tendens til at stirre sig blind på konkrete aspekter ved teksten.
Det er her, Erhvervskorrektur kommer ind i billedet.
 


 • Vi læser korrektur med ovennævnte for øje. Således luger vi ud i eventuelle tastefejl, og vi sætter kommaet, hvor det hører grammatisk til. Ydermere tilbyder vi en udvidet form for korrektur, hvorunder kringlede sætninger vil blive omformuleret, så alt står skarpt frem.
 
Derfor vil vi meget gerne hjælpe med korrekturlæsning af din udgivelse. Vi læser også korrektur på mange andre tekster, herunder artikler, bøger og annoncer foruden rapporter.

 


Erhvervskorrektur – hurtig korrektur

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder hurtig levering, og vi ved, at det bliver værdsat i erhvervslivet.

Forestil dig for eksempel, at du bestiller korrektur af en udgivelse på 35 sider en mandag klokken 10:13. Senest torsdag klokken 10:13 i samme uge har du udgivelsen retur – det kaldes hurtig levering, og det bedste af denne sag er, at du ved at outsource korrekturopgaven får tid til andre vigtige sager i din virksomhed.

Bestillingen er meget enkel og ligetil. Det fungerer ganske enkelt sådan, at du går ind via vores hjemmeside og bestiller korrektur.

Her uploader du dokumentet og indtaster dine oplysninger. Du får her mulighed for at vælge direkte betaling via kort eller over faktura.

Har du eventuelle kommentarer til din ordre, kan du naturligvis lægge en kommentar, ligesom du også altid kan få fat i os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8083.

 


Fortrolighed omkring korrekturlæsning

Vi behandler hver opgave med fortrolighed, og vi garanterer således, at pågældende ordre ikke ender hos tredjepart. Vores korrekturlæsere har alle skrevet under på fortrolighedserklæringer, der forpligter dem til at slette pågældende dokument efter endt korrekturlæsning. Vi bærer derudover ansvaret for opgaverne på vores server.

Korrekturlæsning af udgivelse

Det er vigtigt med klare linjer – og Erhvervskorrektur kan du stole på, især også når det kommer til behandling af tekster og – naturligvis – korrekturlæsning. 
Vi er professionelle hele vejen igennem, fra du lægger en ordre, til du har den retur.
Du kan eventuelt hente mere information her.
 


Professionel korrektur på udgivelse

Vores korrekturlæsere er alle nøje udvalgt. De har alle været igennem en meget krævende test, hvorfor vi ved, at de hver især har store evner udi korrekturlæsning. De har hver især erfaring med korrekturlæsning for erhvervslivet, mens de også alle besidder en sproglig uddannelse på universitetsniveau.

Du kan læse mere om dem her.
Du vil med korrektur hos Erhvervskorrektur opleve særdeles koncentreret korrektur. Lad os tage eksemplet med 35 sider med videre. Fra du bestiller korrektur, til du modtager ordren igen, går der mellem 48 og 72 hverdagstimer, afhængigt af bestillingstypen, for du har mulighed for at vælge normal levering eller ekspreslevering. Prisen på korrektur er god!

Vælger du Basiskorrektur, er prisen 59,95 DKK pr. side, altså er prisen: 2.098,25 DKK.
Det er uhørt billigt, og vi hører altid fra vores glade og tilfredse kunder, at det er umuligt at finde så billig og god korrekturlæsning andre steder.

Må vi derfor råde dig til at gå direkte til bestilling her.Priser på korrektur af udgivelser

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0