🔹 Korrektur på videnskabelige artikler

Hvor skal kommaet placeres?
Indhent et tilbud

Giver denne sætning mening, som den står her?

Hvordan undgår jeg fejl i artiklen?
 
Spørgsmålene kan være mange og flere end ovenstående, for sproget er en dynamisk sag, hvor vinkling og klarhed er afgørende for, hvordan læseren modtager budskabet.
 
Dette er vi hos Erhvervskorrektur meget opmærksomme på.

Derfor tilbyder vi at læse korrektur på erhvervsrettede tekster, således budskabet efter korrektur går klart igennem og kan være med til at skabe klangbund hos læseren.
 
Vi læser korrektur på infotekster, korrektur på artikler, korrektur på salgstekster, korrektur på brochurer, korrektur på rapporter – blandt meget andet.
 
Eksempelvis har vi fokus på at læse korrektur på videnskabelige artikler, særligt fordi det kan være et komplekst område, hvor det er ekstra vigtigt at ramme et klart og forståeligt sprog, som hurtigt kan afkodes af læseren og på sigt være med til at fremme forståelsen.
 

Få et tilbudKorrektur af tekster skaber udblik og indblik

En videnskabelig artikel rummer i sig selv en meget afgrænset og specifik viden, som det undertiden kan være svært at formidle konkret og direkte. Vi kan hos Erhvervskorrektur bidrage med skarp korrekturlæsning, så læseren ikke skal spilde tid med at forsøge at sætte sig ind i området.

Korrektur-videnskabelige-artikler 

Forståelsen er således meget afgørende, og her kommer Erhvervskorrektur ind i billedet, for gennem det at læse korrektur på den videnskabelige artikel skabes der afsæt for et solidt sprogligt fundament, der øjeblikkeligt kan afkodes af læseren.
 
Vi går koncentreret til værks, når det handler om at læse korrektur på artikler:

 
Målet er klart: Læseren skal fanges af et forbilledligt og nuanceret sprog og derigennem ramme en særlig forståelse af den videnskabelige artikels omdrejningspunkt.
 
Erhvervskorrektur kan således være med til at sikre, at læseren får indblik i sagen, samtidig med at firmaets udblik og kontaktflade optimeres.


Bestil nu
 


Hvorfor er det nødvendigt med korrektur af tekster?

Svaret er lige så konkret og kontant som vores korrekturydelse - det skaber forståelse og salg.
 
Vi har eksempler på, at vores Udvidede korrektur og Gennemskrivning har været med til at skabe en platform for virksomheders videre salg og synlighed på markedet.
 
Erhvervslivet er et felt med evindelig konkurrence, hvor kun de skarpeste og tydeligste tekster kan være med til at vinde indpas og skabe stærk formidling.
 
Ofte hører vi, at man er vant til at håndtere korrektur på artikler og tekster internt.
Vi tilbyder i den sammenhæng en prøve på vores kunnen, og i alle tilfælde hidtil er det endt med stor tilfredshed og med et ønske om at gå videre med ekstern korrektur hos os.
 
Hvorfor?

 


Engelsk korrektur

Vi har gjort det til en af vores spidskompetencer at læse korrektur på engelske tekster, og det høster vi også stor anerkendelse for.
Vi har til dette med stor koncentration og med blik for indlevelsen i teksten tilknyttet de dygtigste korrekturlæsere med engelsk som modersmål. Derfor kan vi tilbyde korrektur på amerikansk-engelsk og britisk engelsk.
 


Et opkald fra succes!

Vi er synlige i erhvervslivet, og vi har arbejdet ihærdigt for at skabe en direkte linje til erhvervslivet.  

Priser på korrekturlæsning


Priser på korrekturlæsning

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0