🔹 Tilbud på korrektur

Vi er førende inden for korrektur for erhvervslivet. Vi giver dig et godt tilbud på korrektur. Det kan være, du har en tekst, der skal korrekturlæses, og du søger efter en professionel korrekturlæser, der kan læse korrektur med det samme og til en god pris. Det kan også være, du slet og ret søger efter en pris på korrektur.

Du slår måske op på Google efter en korrekturlæser til en god pris. Du spørger: Hvad er prisen på korrekturlæsning af en tekst?

Nogle går direkte til værks i deres søgning. De skriver gerne: Jeg søger et tilbud på korrektur, er der gode priser på korrekturlæsning, tilbud på korrekturlæsning så at sige.Her er det, at Erhvervskorrektur kommer ind i billedet.

Vores priser på korrektur er lave. Vores leveringstid med hensyn til korrektur er kort, utrolig kort. Vores korrekturlæsere er professionelle, de er certificerede korrekturlæsere, og de er erfarne, faktisk har de ernæret sig som korrekturlæsere igennem lang tid, og de er – skal du vide – udvalgt med specifikt sigte: Vi vil hos Erhvervskorrektur være i stand til at tilbyde dig den billigste og bedste korrektur, uanset om det gælder korrektur på en fagbog, korrekturlæsning af en rapport, korrektur på et PowerPoint-slide eller korrektur på et årsregnskab.

Vi har faste lave priser på korrektur. Man kan endog på den front sige, at vi uvægerligt altid har tilbud på korrektur, korrektur tilbud, som mange skriver det i en webbaseret søgning.
Så hvis du søger efter hjælp til korrektur, er du kommet til de rette fagpersoner – vi har ekspertise inden for området.


 


Hvem kan læse min tekst igennem for komma?

Der er mange, der har let ved at skrive sætninger ned til en sammenhængende tekst. Fingrene danser hen over tastaturet, og den skrivende rammes givetvis af en god fornemmelse, hvor det drejer sig om glæde, for man føler, at man kommer langt i sin skrivning, og man kan endog se målet aftegne sig i horisonten.

Den skrivende søger ganske enkelt at ramme den læsende med sit budskab, hvad enten det er en teknisk tekst med mange begreber eller en særlig iøjnefaldende beretning om et andet, mere nært perspektiv.

Korrektur på tilbud

Hvorom alting er: Er du sikker på, at du har sat alle kommaerne korrekt? Er du en ørn til at sætte komma? Kender du til de typiske kommafejl? Mange spørgsmål kan vise sig, og det kan være svært at vide sig helt og fuldstændig sikker på, at man har ramt alle disse forhold.

Skal der eksempelvis altid være komma foran hv-ord? Hvordan er det med ’at’? Skal der altid være komma foran ’at’? Er der undtagelser? Er der altid komma foran ’men’? Hvad med ’der’ og ’som’? Fortjener de et komma foran sig? Er der ikke noget med indskudte sætninger, regler for komma omkring ledsætninger? Og: Hvad med sætningstyper?

Hvad er forskellen på hovedsætninger og ledsætninger? Hvad mere er: Hvad er forskellen på startkomma og slutkomma? Er der ikke noget, der hedder grammatisk komma længere?

Spørgsmålene er mange.

Lad os vise dig vej!

Vores udvalgte professionelle korrekturlæsere har stor ekspertise inden for dette felt. De kan med stor dygtighed spotte alle disse ovennævnte aspekter, og de fanges lynhurtigt. Kommaet sættes med andre ord på plads, for alle vores korrekturlæsere, engelske korrekturlæsere og danske korrekturlæsere, er helt inde i alle de mange grammatiske regler, og du kan derfor vide dig sikker på, at vi tager professionelt hånd om din tekst. Vi læser korrektur med blik for detaljen.

Bliver vi blot en smule i tvivl, retter vi naturligvis henvendelse til dig, så du kan sætte os ind i en eventuel særlig formulering. Det kan være, det er meningen, at den skal skrives sådan.

Vi er altid lydhøre over for eventuelle behov og ønsker.

 


Jeg søger en til at rette min tekst igennem for stavefejl

Vores korrekturlæsere læser også gerne din tekst igennem med blik for at optimere sætningerne, så de fremstår knivskarpe. Det er sjældent, for ikke at sige ganske tæt på aldrig, at en tekst fremstår perfekt og korrekt efter første gennemskrivning. Der sniger sig uvilkårligt stave- og tastefejl ind i teksten, og det er virkelig afgørende at få luget ud i dem, så de ikke er årsag til, at læseren snubler over dem, hvorved denne kan ende med at lægge teksten fra sig i en mild eller undertiden stor irritation.

Det er bevist, at man som læser har ganske lidt tålmodighed med en tekst. Den skal fange, og den skal ikke rumme sproglige fejl og mangler.
Her kommer Erhvervskorrektur med tilbud på korrektur ind i billedet.

Vores korrekturlæsere er altid fokuserede på at optimere tekster, så de bliver så skarpe og tydelige som muligt. Vores korrekturlæsere er skrappe, og de er dedikerede; De kan ganske enkelt ikke lade være med at gøre teksterne så gode som muligt. Vores danske og engelske korrekturlæsere bærer alle en stor faglig stolthed. Vores tyske, franske, italienske, spanske, svenske og danske korrekturlæsere ligeså.

Du skal som kunde vide, at vi ikke på nogen måde og under nogen omstændigheder går på kompromis med korrekturlæsningen. Vi tilbageleverer kun korrekturlæsning i fineste karat – korrekturlæsning med kvalitet i centrum.

Derfor er vores korrekturlæsere meget gode, faktisk er de de bedste, til at fange alle stave- og tastefejl i en tekst. Sådanne fejltyper opstår – som nævnt ovenfor – altid! Når fingrene danser hen over tastaturet, kan det ikke undgås, at man rammer nogle taster, som det ikke var meningen, man skulle støde på.

Det kan også være, at man sætter to mellemrum, hvor der kun skulle være et, eller også glemmer man i det skrivende øjeblik, hvordan man nu skal stave det ene og det andet ord, og man opretholder et tempo, så man kan nå i mål med sin tekst.

Dertil dukker disse spørgsmål typisk op: ’Af sted’, et eller to ord? ’I gang’, et eller to ord? ’I dag’, et eller to ord? ’Ovenover’, et eller to ord? ’Udover’, et eller to ord? ’alle sammen’, et eller to ord? Hvordan staver man til? Online ordbog søges!

Korrekturlæsning på tilbud

Der er mange muligheder for at søge svar på sine pludseligt opståede spørgsmål.

Man kan naturligvis vælge at kaste sig ud i en generel søgning og forsøge at få svaret, dersom man finder det, til at passe med den sætning og den tekst, man sidder med. Det kan dog ikke altid lade sig gøre, ved vi, for der er undtagelser, der bekræfter reglen, og der er utydeligheder af alle mulige slags. Det tager tid at opsøge disse perspektiver.

Man kan også med fordel vælge at lade vores professionelle korrekturlæsere koncentrere sig om det.

De kan lynhurtigt rette til, så der ikke er fejl og mangler at finde i teksten. Det kan virkelig betale sig, især fordi det er korrekturlæsning til en meget god pris. Man får – ved at bestille korrektur hos Erhvervskorrektur – frigivet ekstra tid til andre projekter i firmaet. Det er typisk meget godt givet ud.
Nu tænker du måske over én ting: Hvad er prisen på korrektur?

Få et tilbud på korrektur

En god pris på korrektur – skræddersyet til dig
Vores priser er lige til at forholde sig til. Vi opererer med sidepriser. Hos os svarer én side til maks. 2.400 tegn med mellemrum. For at finde frem til det eksakte antal tegn med mellemrum kan man altid gøre brug af Microsoft Words ordoptællingsfunktion, og derpå kan du ved at bruge vores prisberegner på vores bestillingsside finde frem til den pris, der rammes for dit behov for korrektur.

Her hører det med til historien om vores lave priser, at du kan vælge mellem 3 former for korrektur:
 
Vi tilbyder en god pris på Basiskorrektur.
 • Her læser korrekturlæseren korrektur med udpræget udgangspunkt i at tilrette teksten, så der ikke er kommafejl eller stave- og tastefejl. Det er med andre ord en basal form for korrekturlæsning til en god pris: 59,95 DKK pr. side (ekskl. moms).
Vi kan give dig en god pris på Udvidet korrektur.
 • Her går korrekturlæseren et skridt videre fra den basale form for korrektur. Her vil pågældende korrekturlæser også optimere på det sproglige; det være sig, hvis der er kringlede sætninger, der kunne trænge til en omformulering. Kommatering og rettelse af stave- og tastefejl er naturligvis indregnet i denne tilgang, og prisen er blot 74,95 DKK pr. side (ekskl. moms).
Vi kan sørge for et godt tilbud på Gennemskrivning.
 • Hvis du har brug for en gennemgående korrekturlæsning, en grundig tekstoptimering, er det helt sikkert den rette løsning for dig. Her vil korrekturlæseren foruden decideret korrekturlæsning omskrive teksten fra begyndelsen til slutningen, så den rammer den ønskede målgruppe. Pris: 99,95 DKK pr. side (ekskl. moms).
 


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur?

Vi ved, at man ude i erhvervslivet kan være meget presset på tid. Man kan med andre ord have travlt, og derfor tæller hvert minut, hvert sekund. Det kan derfor være ganske svært at finde tid til at gå teksten igennem for stave- og tastefejl, blandt andet, og man er typisk okay tilfreds med det sproglige resultat.

Hvorfor ikke sætte endnu mere fokus på dette felt og sikre sig, at teksten ikke blot er middelmådig, men at den skiller sig ud igennem udpræget styrke og et korrekt sprogligt aspekt. Det kan ramme læseren lige i hjertet, og det kan i sidste ende være med til at skabe mersalg for jer. Det er da værd at tage med i betragtning, vil jeg mene.

Tilbage til det tidslige perspektiv. Vi har skruet en model sammen, der sikrer dig en lynhurtig levering, og det i alle henseender. Leveringstiden med hensyn til korrektur er kort. Den udregnes på baggrund af sidetallet. Sender du eksempelvis en rapport til korrektur, og den fylder 25 sider, vil den normale leveringstid hedde op til 72 hverdagstimer, altså svarende til maks. 3 hverdage.

Det er naturligvis muligt at speede processen op. Vælger du ekspreslevering, vil vi som minimum skære 24 hverdagstimer (1 hverdag) af leveringstiden, og du vil endda i de fleste tilfælde opleve, at vi barberer endnu flere timer af.

Billig korrekturlæsning på tilbud til en god pris

Vores korrekturlæsere er freelance-korrekturlæsere, der i et tæt samarbejde med os tilbyder dig online-korrekturlæsning til en god pris, og de er meget fleksible, hvad angår levering, for de er udmærket klar over, at der i mange tilfælde er behov for en hurtig ekspedition.

Du kan læse mere om vores leveringstider.
Lad os endelig høre fra dig.

Du skal også høre, at vi i mange situationer, hvor samarbejdet om korrekturlæsning former sig som en løbende størrelse, er meget lydhøre over for et eventuelt ønske om rabat på korrektur. Vi har mange aftaler med virksomheder om løbende korrektur, og det foregår på den måde, at vi modtager teksterne, korrekturlæser dem billigt, og derpå sender vi dem tilbage til kunden. I slutningen af måneden fakturerer vi, og derigennem skabes der grobund for en gnidningsløs proces.

Det er i den situation væsentligt at vide, at Martin altid har en finger på pulsen, og han forsøger altid at holde den udvalgte korrekturlæser ledig, så det oftest er den samme, der læser korrektur inden for den særlige aftale. Det skaber netop en meget direkte og nuanceret tilgang, der er til at regne med.

Martin er altid klar til at høre om dit behov for korrektur. Du kan fange ham på telefon og via e-mail: 7199 8083 og/eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


 


Tilbud på korrekturlæsning på engelsk

Vi tilbyder dig også en rigtig god pris på korrektur på engelsk. Vi kan give dig gode priser på engelsk korrektur, for engelsk korrekturlæsning er vi også de bedste til, ganske enkelt, idet vi samarbejder med de skarpeste engelske freelance-korrekturlæsere verden over, og du kan være helt rolig omkring det sproglige, idet de alle har engelsk som modersmål. De kan tilbyde korrekturlæsning med udgangspunkt i britisk engelsk og med udgangspunkt i amerikansk-engelsk. Du siger blot til, og vi retter til.

Søg du blot efter ’God korrektur billig på engelsk’, og du vil gerne se, at vi kan vise dig vej ind til god og billig korrektur på engelsk. Samtidig er det vigtigt for os at fortælle dig, at vi kan tilbyde korrekturlæsning på andre sprog tilligemed: tysk korrektur, spansk korrektur, fransk korrektur, italiensk korrektur, svensk korrektur, norsk korrektur. Du siger blot til, og vi hjælper dig med korrekturlæsningen.


 


Korrektur online til en god pris

Erhvervskorrektur blev skudt i gang i 2016, og med tålmodighed og ro byggede vi op fra bunden, så vi blev parate til at hjælpe med at læse korrektur på alle former for erhvervsrelaterede tekster.

Planen var klar fra begyndelsen. Vi ønskede at gøre det muligt at bestille korrektur online og til en meget god pris. Korrekturlæsningen skulle have grundlag i kvalitet, og vi skulle derfor udelukkende samarbejde med de bedste korrekturlæsere verden over.

Derpå var prisen et fokuspunkt, for det skulle virkelig kunne betale sig at sende os tekster til korrektur. Det skulle ikke være som hos mange korrekturbureauer, hvor der er et højt gebyr for at påbegynde korrektur, og samtidig skulle prisen være så gennemsigtig, at man ikke var i tvivl om, hvad man som kunde skulle give.

Derfor sidepris. Dernæst skulle leveringstiden være lynhurtig, den skulle være så kort, at man altid kunne finde tid til den gode og billige korrektur, der virkelig er afgørende, når man skal nå ud til sin kundekreds. Korrektur er endvidere afgørende med hensyn til at hverve nye kunder.

Vi oplevede en stor efterspørgsel ganske hurtigt, og vi blev bekræftet i, at vi havde en nuanceret og frugtbar tilgang til det sproglige område.

Korrekturlæsning er en gammel tilgang, men det iøjnefaldende med Erhvervskorrektur er utvivlsomt, at alt foregår online.

Du sender os en tekst, vi korrekturlæser, og du modtager den korrekturlæste tekst i to formater: et med korrektionstegn, hvor du kan følge alle de rettelser, den pågældende korrekturlæser har foretaget sig, og et dokument uden korrektionstegn, hvor alle rettelserne er implementeret og således accepteret. Det er iøjnefaldende nemt og ligetil – og det er billigt at købe korrektur.


 

Fortrolighed

Vi værner om fortroligheden i forbindelse med korrekturlæsning. Du skal ikke være nervøs for, at eventuelle følsomme oplysninger er i risiko for at nå ud til parter, der absolut ikke skal have adgang til disse, når du sender tekster til korrektur hos os.

Vi arbejder altid med forsigtighed og med tanke på, at vi sidder med vigtige informationer, der ikke må videregives. Alle vores korrekturlæsere er naturligvis indforståede med det. De læser korrektur med fodfæste i fortrolighed, og de sørger for, at det dokument, de har sidde med, bliver slettet omgående, når korrekturlæsningen er udført.

På vores server gemmes filen under et andet navn i en rum tid, så du kan få tilsendt det på ny, hvis der skulle opstå et behov for det. Du kan altid læse mere om vore tilgang her.

Skulle du have spørgsmål til vores korrekturlæsning, til vores arbejde, er du meget velkommen til at tage direkte kontakt til os. Martin er vores ansigt udadtil, og det er således ham, du får fat i, når du enten ringer eller skriver til os.

Det afgørende er, at du er parat til at lade din tekst køre ind på vores korrekturkontor. Du kan med fordel bestille korrektur nu. Klik her.
Vi er det førende korrekturselskab, det bedste og billigste korrekturselskab, og vi vil med stor glæde tage hånd om dit behov for korrektur.Tilbud på korrektur

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0