Transskription

Her kan du indhente et godt tilbud på korrekturlæsning ⤵️

INDHENT TILBUD

Vi er en fleksibel størrelse, når det kommer til korrekturlæsning. Vi tilbyder udelukkende online-korrekturlæsning, og det gør vi ud fra vores særlige fokus på at levere kvalitet til markedets bedste priser.

Så lad os meget gerne give dig et godt tilbud på korrektur.

Med ovennævnte i bagagen vil vi meget gerne give dig et godt tilbud på korrektur. Vi kan tilbyde korrektur på bøger, på rapporter, på annoncer og deslige. 

De korrekturlæsere, vi har tilknyttet, er alle topprofessionelle. De har flere års erfaring med at læse korrektur for virksomheder. Hos os er forretningsgangen sådan, at korrekturlæserne er freelance-tilknyttede, hvilket betyder, at de bliver hyret fra opgave til opgave, ganske enkelt for at vi kan sikre, at den bedste løsning findes. 

Korrekturlæsning af en bog

Korrekturlæsning af hjemmesider

Korrekturlæsning i PowerPoint

Korrekturlæsning af rapporter

Engelsk korrekturlæsning

Tekstforfatning

Tilbud på korrekturprofessionel korrektur

Vi har et agilt setup, og det bemærkes ude i erhvervslivet, idet rigtig mange virksomheder hyrer os til korrekturlæsning af diverse tekster, dokumenter. Det kan være det pludselige behov for korrektur, der opstår, når det brænder på.

Tilbud på korrektur

Det kan bestemt også være det mere forventede behov for hjælp til korrektur, der stikker ansigtet frem. I alle henseender vil vi gerne hjælpe med at læse korrektur. 

Martin er fordelingsnøglen i korrekturkabalen. Det er ham, der lynhurtigt spotter, hvem der er bedst egnet til den givne opgave, og det er altid ham, du kommunikerer med, idet han er mr. kundeservice.

Det er et bevidst valg fra vores side, idet vi ikke ønsker at information skal glide fra den ene til den anden. Det skal være så direkte som muligt at få Erhvervskorrektur til at læse korrektur for dig. 

Priserne på korrektur er lave. Vi har gode priser på korrektur, ganske enkelt, så dette med at søge på korrektur, og hvad koster det, kan du sådan set meget direkte afkode hos os. 

Vi arbejder med Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning, så vi kan helt sikkert finde det rette niveau til dig og din tekst.

Martin er faktisk selv dedikeret og professionel korrekturlæser, så han kan snildt sætte sig ind i perspektivet og rådgive dig, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken form for korrektur du ønsker. 

Engelsk og dansk korrektur

Vi læser hyppigst korrektur på engelsk og dansk. I begge situationer er det udelukkende særdeles kompetente korrekturlæsere, der kaldes ind til arbejdet. Det hersker der ikke nogen tvivl om. 

Det foregår i al sin praktiske tilstand sådan, at du sender teksten til korrektur.

Pris på korrektur

Korrekturlæseren modtager teksten, går i gang med at rette teksten til, og du modtager teksten i to udgaver; en med korrektionstegn og en uden korrektionstegn. Så kan du netop selv følge med i, hvad der er blevet rettet til. 

Er der fra korrekturlæserens side spørgsmål undervejs, vil du blive kontaktet, for vi ønsker ikke at ændre på noget i en tekst, vi ikke er helt sikre på, at du ønsker rettet til. Vi værner om integritet og sikkerhed her. 

Vores korrekturlæsere sætter kommaet eftertrykkeligt på plads, og de er virkelig skarpe til at spotte kommafejl i en tekst, ligesom de også straks ser, hvor stave- og tastefejl har sneget sig ind i teksten.

📘 Korrekturlæsning siden 2014

➡️ Certificerede korrekturlæsere

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Kringlede sætninger bliver omformuleret med Udvidet korrektur, mens Gennemskrivning for alvor ændrer på teksten, så den kan fremstå tydelig og med det budskab, du skal sikre dig for at få kontakt til den ønskede målgruppe.

Har du lyst til at høre nærmere om vores korrekturlæsning? Vi vil meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning. Ring gerne til os på 7199 8083 eller skriv en mail til info@erhvervskorrektur.dk– vi svarer så hurtigt som muligt.

Korrektur siden 2016

Vi er stolte af at kunne fremhæve, at vi har været trendsettere. Vi skabte online-korrekturlæsning med basis for stor kvalitet i 2014. Her var det Studiekorrektur, der var i fokus. Sidenhen – i 2016 – foldede vi det også ud til erhvervslivet, og sidenhen har det taget fart.

Vi er glade for at lette processen med hensyn til redigering og det sproglige arbejde med teksten for så mange virksomheder. Det er det hele værd.

Vil du også med på rejsen?

Navn

E-mail

Telefon

Virksomhed

Valg af sprog
DanskEngelskTyskFranskSpanskSvenskNorsk

Valg af korrekturydelse
BasiskorrekturUdvidet korrekturGennemskrivning

Cirka antal sider

Forventet indsendelsesdato, fx 30-12-2020

Skriv eventuelt en kommentar

Vedhæft eventuelt dit dokument:

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

🔹 Sprogrevision
Average rating:  
 0 reviews