🔹 Korrektur på årsregnskab

Velkommen til Erhvervskorrektur!

 • Vi skaber forståelse!
 • Skal vi også gøre din tekst tydeligere?

VI VIL DERFOR GERNE LÆSE KORREKTUR PÅ DIT ÅRSREGNSKAB OGSÅ! 


Du kan hos os vælge mellem korrektur, oversættelse, transskription eller tekstforfatning.

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️
Korrektur på årsregnskab

Vi læser korrektur på alt lige fra korrekturlæsning af brochurer, korrekturlæsning af rapporter, korrekturlæsning af præsentationer, korrekturlæsning af artikler, korrekturlæsning af annoncer. Vi tilbyder således også korrekturlæsning af årsregnskaber.

Det er vigtigt, at man giver sig tid til korrektur i det hele taget og i særdeleshed, når det kommer til korrektur af årsregnskaber, for det er det klare og korrekte udtryk, der fænger, og som skaber tillid og værdi.

Det er afgørende at sætte tid af til tilbundsgående korrekturlæsning af årsregnskaber, og det er her, Erhvervskorrektur kommer ind i billedet: Vi har ekspertise i at læse korrektur på erhvervsrelaterede tekster, og prisen for denne bedrift er ganske god, faktisk kan vi tilbyde den billigste korrekturlæsning på markedet.

For at toppe den kan vi også påpege, at vores leveringstider er de korteste, og at vores kundeservice er i top.

Dette kan du læse mere om i det følgende, hvor vi vil gå mere i dybden med vores korrekturservice.


 

Korrektur hos Erhvervskorrektur

Vi har læst korrektur på alskens opgaver siden 2014, og vi fortsætter meget gerne, for vi brænder for at læse korrektur!

Du kan med stor fordel tage direkte fat i Martin, hvis du ønsker hjælp til korrektur.

Han har været med hos Erhvervskorrektur siden begyndelsen, hvor han selv læste korrektur. Nu er han snarere tovholder på alle de projekter, vi bliver engageret i.

I skrivende stund er der mere end 70 professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur. Det tæller korrekturlæsere til at dække:

 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk, hollandsk, fransk.

Alle korrekturlæsere har været igennem et krævende testforløb, og vi kan derfor stå 100% inde for deres arbejde.

Det er sådan, at vi går ind for kvalitet, hvorfor vi tilbyder tilfredshedsgaranti og først sender faktura for ydelsen, når vi er sikre på, at alt spiller!
 
Hvad er prisen på korrektur eller oversættelse?

Vi opererer med meget tydelige priser på korrektur.

Vores priser på korrekturlæsning udregnes på baggrund af antal sider.

 • Basiskorrektur koster 59,95 kr. pr. side.
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side.
 • Gennemskrivning har en pris på 99,95 kr. pr. side.

Når det kommer til oversættelse, arbejder vi med en pris pr. projekt og en udregnet ordtakst. Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. Korrekturlæsning.


Hvordan foregår korrekturlæsningen hos Erhvervskorrektur? 

Det er meget simpelt: 

Du kan vælge imellem Basiskorrektur, Udvidet korrektur eller Gennemskrivning. 

 • Du kan bestille og se nærmere på vores ydelser her.

 
Al korrekturlæsning tager udgangspunkt i fortrolighed.
Alle korrekturlæsere har underskrevet en forpligtende fortrolighedserklæring.


Hvad koster det at få læst korrektur på et årsregnskab?

Lad os først og fremmest slå fast, at det er billigt at få læst korrektur på et regnskab hos os.

Det kan virkelig betale sig at vælge os til at læse et årsregnskab igennem med blik for det grammatiske – det er vi særdeles ferme til, for vi har de mest professionelle og dedikerede korrekturlæsere på markedet tilknyttet os.

Du betaler pr. side, så på den måde kan vi skrive, at prisen er lige til at afkode. Du bliver bedt om at forholde dig til tre mulige korrekturløsninger, når du bestiller korrektur hos os:
 
 • Basiskorrektur
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 
Basiskorrektur tilbyder en basal form for korrektur, hvor korrekturlæseren retter til for eventuelle stave- og tastefejl, og kommaet sættes også grammatisk på plads med denne korrekturlæsning.
 
Udvidet korrektur går et korrekturskridt videre og tilbyder også en tilretning af eventuelt kringlede sætninger.
 
Gennemskrivning er den grundigste form for korrekturlæsning, hvor korrekturlæseren vil omskrive teksten og samtidig korrekturlæse den.
 
 • Prisen for Basiskorrektur er 59,95 DKK pr. side.
 • Prisen for Udvidet korrektur er 74,95 DKK pr. side.
 • Prisen for Gennemskrivning er 99,95 DKK pr. side.
 

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på et årsregnskab?

Det er også her, vi er særdeles skarpe, for vi tilbyder virkelig hurtig levering, ganske som et princip.
Vi arbejder inden for en ramme, hvor leveringstiden udregnes på baggrund af det antal sider, du sender til os:
 
 • Op til 20 sider:
 • 48 hverdagstimer (2 hverdage)
 • Fra 20 sider til 100 sider:
 • 72 hverdagstimer (3 hverdage)
 • Fra 100 sider og opefter:
 • 96 hverdagstimer (4 hverdage)
 
Vi kender udmærket til, at man som kunde kan mærke presset omkring korrekturlæsningen, for det tager jo tid, og har man overhovedet afsat den fornødne tid til korrekturlæsning?

Vi tilbyder også en ekspresløsning, hvor man mod et gebyr på 50% af prisen for normal levering kan modtage korrekturlæsning inden for kortere tid. Vi skærer da minimum 24 hverdagstimer (1 hverdag) af leveringen ved tilkøb af ekspres.

Det er en service, mange virksomheder anvender, idet det frigiver ekstra tid i sidste ende til at færdiggøre projektet.

Hvis du måtte have brug for endnu hurtigere arbejde, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, for vi kan helt sikkert hjælpe dig, fleksible og dynamiske som vi er. Du kan altid fange os på 7199 8083 eller ved at skrive os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det gælder også, hvis du står med et akut behov for korrekturlæsning, og hvis du kan se, at du har brug for hjælp til at få læst korrektur hen over en weekend.
Du er meget velkommen til at orientere dig i de former for sproglig services, vi tilbyder, her i særskilte artikler derom ⤵️
🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog Korrekturlæsning på dansk til en god pris

Det er temmelig sikkert nået frem – budskabet: Vi tilbyder korrektur på dansk til en god pris, og du kan få del i denne gave ved at bestille korrektur.
Det gøres her.

Vores danske korrekturlæsere har alle en spidskompetence inden for det sproglige perspektiv, hvorfor du faktisk også kan få hjælp til decideret tekstforfatning og endda også til oversættelse.

Martin har udvalgt de skarpeste korrekturlæsere til Erhvervskorrektur, og mange af dem har høstet meget brugbar erfaring fra vores søsterside – Studiekorrektur, hvor vi tilbyder korrekturlæsning til studerende.

Alle korrekturlæsere har arbejdet professionelt med korrekturlæsning over en årrække, og de har alle en kandidatgrad inden for sprog og kommunikation. Mange af vores korrekturlæsere er grundigt inde i det tekstlige univers. Mange har læst lingvistik, så de kan hurtigt afkode, hvordan teksten skal hænge sammen, og hvornår der er kongruens i det skrevne.

Vi har således også certificerede korrekturlæsere om bord i vores stab, og de er klar til at sejle dit projekt videre frem mod havn og i mål.

Det er afgørende for os, at det gode samarbejde er til stede, førend vi initierer et egentligt samarbejde med en korrekturlæser:
 
 • Der er langt fra indledende ansøgning til egentlig tilknytning. Først og fremmest er der en direkte kontakt, hvor forventninger afstemmes, og hvor baggrund for ansøgning vurderes.
 • Dernæst udfoldes det vanskeligste; en test, hvor man virkelig kommer på prøve som korrekturlæser. Her skal man kunne demonstrere, at man har erfaring, for den kommer man uvægerligt til at trække på i dette arbejde.
 • Sidenhen endnu en samtale, førend et samarbejde kan indledes, og derfra kan vi med sikkerhed slå fast, at vi udelukkende tilbyder valideret korrekturlæsning udført af professionelle korrekturlæsere.
 
Martin har selv konstrueret testen, så han har føling med sagerne. Han er selv professionel korrekturlæser, så han ved, hvor faldgruberne befinder sig, og hvordan de grammatiske regler kan volde besvær. Han sætter med denne test fokus på disse perspektiver.

Det er derfor afgørende at kende til alle de grammatiske regler, førend man kan gøre sig håb om at gøre sig positivt bemærket hos os. Man kommer ud i alle krinkelkroge i det grammatiske hos os.

 

Tilbyder I også engelsk korrekturlæsning?

Vi kan også med glæde tilbyde korrektur på engelsk.

Vores udvalgte engelske korrekturlæsere sidder klar til at hjælpe dig sikkert videre ud i det engelske anliggende.

Det kan være, du har brug for at få læst korrektur på rapporter, artikler eller evt. en brochure, som du skal have med til en mulig kunde, eventuelt på en messe. Det hjælper vi meget gerne med.

Vores engelske korrekturlæsere har ligeledes gennemgået en vanskelig test, og de besidder også den rette erfaring, mens de også er meget passionerede omkring korrekturlæsning.

Det smarte ved denne løsning er, at vi har indledt et samarbejde med engelske korrekturlæsere på tværs af geografien. Vi har korrekturlæsere i Australien og i USA foruden i Europa, og således kan vi sprænge tidsperspektivet.

Lad os tænke os, at du har behov for korrekturlæsning af en tekst på engelsk, og du har virkelig brug for lynhurtig korrekturlæsning.

Du tænker måske, at det kunne være fedt, hvis tiden generelt kunne stoppes, og korrekturlæsningen kunne udfolde sig, for så fik du mulighed for at komme en deadline i hu.

Det kan næsten lade sig gøre. Vi kan eventuelt sende teksten til vores australsk-engelske korrekturlæser op til natten dansk tid, og så er hun jo netop stået op Down Under og er klar til at levere projektet tilbage til dig, når du står op dagen efter dansk tid.

Det er virkelig smart, og det har vist sig mange gange at være en glimrende tilgang og en løsning, som mange af vores udelukkende tilfredse kunder værdsætter meget højt. 

Kundeservice – Martin er din ven

Martin er manden, du skal have fat i, hvis du har spørgsmål, og faktisk også, hvis du har en særlig ordre, du er klar til at sende af sted. Han er manden med overblikket, for han har fingrene nede i hver eneste ordre. Han sørger for, at den sendes ud til den rette professionelle korrekturlæser, således at vi kan garantere dig, at lige netop det behov, du står med, kan blive behørigt og nuanceret dækket.

Martin kan fanges på 7199 8083, og du kan også til alle tider skrive ham en mail, for han svarer med lynets hast: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det er også Martin, der har været med til at søsætte større projekter udi korrekturlæsningen, for der er undervejs opstået gennemgående og vedvarende behov for korrekturlæsning for firmaer.

Aftalerne lyder da, at disse firmaer har en direkte linje ind til korrekturkontoret, hvor vi kan garantere en god aftale med en god besparelse via månedlig faktura. Det er også i disse situationer, at det er muligt for Martin at garantere weekendkorrektur, mod den rigtige betaling.

Martin er den daglige leder af Erhvervskorrektur, og han har dermed fingeren på pulsen. Det er også ham, du skal gribe fat i, hvis der er noget, du studser over, hvis der for eksempel dukker spørgsmål op med hensyn til vores korrekturlæsning.

Han er også garant for at fikse et behov for egentlig tekstforfatning eller et behov for oversættelse.

Martin er i daglig kontakt med korrekturlæserne, de danske såvel som de engelske.

Mange af vores korrekturlæsere har været med fra begyndelsen af dette korrektureventyr, og det er dejligt at mærke, at de sætter pris på at have ansvaret for, at tekster kommer trygt ud til det rette publikum, og at de er fejlfrie. Glæden er også stor, når vi kan mærke, at kunderne sætter stor pris på vores arbejde. Se gerne med på vores Trustpilot-profil. Klik her.


 

Fortrolighed omkring korrekturen

Det er et vigtigt aspekt af vores korrekturlæsning. Vi værner om fortroligheden, det kan du vide dig sikker på. Vi har mange gange behandlet tekster med følsomt indhold. Det er meget vigtigt, at disse oplysninger ikke kommer ud til hænder og øjne, der ikke skal have forbindelse dertil, og derfor værner vi om sikkerheden, lige fra første færd.

Læs gerne mere her.

Alle vores korrekturlæsere har underskrevet en fortrolighedserklæring, der påpeger, at de ved endt korrekturlæsning af et årsregnskab, eksempelvis, skal slette filen fra deres computer, således at der ikke er risiko for, at den florerer uønsket rundt. Ligeledes er vi meget påpasselige i vores omgang med dokumentet hos os. Derfor navngiver vi filen med en ukendelig form for kode. Det skaber distance og sikkerhed for dig som kunde. Filen vil desuden kun kunne tilgås med adgangskode til vores sikkerhedsserver.
 

Godt tilbud på korrekturlæsning

Det kan være, du nu ønsker at kaste dig over søgningen efter korrekturlæsning, og du slår da op på Google med spørgsmålet: ’Tilbud på korrekturlæsning’ eller: ’God pris på korrekturlæsning’.

Hvis du derfor på baggrund af ovenstående søger et godt tilbud på korrekturlæsning, må du meget gerne gribe fat i os, og vi skal straks række hånden ud til dig og hjælpe, så teksten kan blive så ganske fejlfri og ligetil.

Vi har rigtig gode priser på korrekturlæsning, og hvis du mener, at de er for høje, hører vi meget gerne fra dig, for så vil vi naturligvis meget gerne høre, hvilke tanker du gør dig om en mulig pris på korrekturlæsning. Vi strikker meget gerne et godt tilbud på korrektur sammen til dig, så du kan få korrekturlæsning af dit årsregnskab til en god pris.

Priserne er faste, som sådan, men det er klart, at vi ved et større antal sider er villige til at gå ind på et tilbud og skabe det bedste afsæt for videre korrekturlæsning.
 

Hvordan finder jeg en korrekturlæser?

Der er mange, der i en håndevending spørger sig frem til en korrekturlæser i den nærmeste omgangskreds, og det er undertiden også set, at det er en sekretær, der sidder med korrekturkasketten, blandt mange andre kasketter. Det kan i og for sig være fint.

Vi vil jo slå på, at korrekturlæsning udført af professionelle korrekturlæsere, der ikke beskæftiger sig med andet og således er fuldtidsbeskæftigede og yderst dedikerede, altid bør foretrækkes, slet og ret af den grund, at det er her den bedste form for korrekturlæsning typisk viser sig.

Her er korrekturlæseren helt opslugt af at rette en tekst til, så den spiller grammatisk set, og der er ikke skyggen af forstyrrelser fra andre sider. Det er bestemt værd at tage med i betragtning. Det er vores særlige aftryk, vores varemærke: Hurtig og billig korrekturlæsning til erhvervslivet, udført af professionelle korrekturlæsere, der brænder for faget.

Så du behøver såmænd ikke lede meget længere – vi har den bedste korrekturlæser til dig. Vi kan tilbyde grundig korrekturlæsning til en god pris, og vi kan udføre arbejdet med det samme.Mere om Erhvervskorrektur

Vi har skrevet mere uddybende om specifikke områder af vores korrekturlæsning herunder. Du er meget velkommen til at dykke videre ned i dem! 

Priser på korrekturlæsning af årsregnskab

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
God og grundig korrekturlæsning!
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Jeg fik en rigtig god korrekturlæsning af mit projekt, og jeg takker derfor Erhvervskorrektur og Martin!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful