🔹 Tilbud på korrekturlæsning

Korrekturlæsning er meget vigtigt. Det er meget ærgerligt at vælge korrekturlæsning af tekster fra.

Vi er meget bevidste om, at korrekturlæsning for den gængse borger i Danmark er en svær størrelse, for hvordan er det nu med kommaet, hvor skal det sættes, og hvordan staver man til dels det og dels det andet ord? Er det godt med korte sætninger? Hvordan er formidlingen her i denne sætning? Forstår man den, eller skal den omformuleres?

Hvem kan læse korrektur på denne tekst, spørger du måske ud i lokalet, men samtidig erfarer du, at svaret ikke umiddelbart falder tilbage til dig. Hvad gør du? Du kaster dig eventuelt ud i en søgning på Google, hvor du søger på ’tilbud på korrekturlæsning’, ’hvem kan korrekturlæse med det samme’, ’online korrekturlæsning til en god pris og med hurtig levering’.

Vi dukker op – Erhvervskorrektur.dk tilbyder billig korrekturlæsning for erhvervslivet.
Vi kan findes især her.

Du skal have rettet en tekst igennem, så der ikke er kommafejl, og så der ikke er sproglige fejl og mangler.

Spørgsmålene kan hobe sig op, og her er vi den sproglige samarbejdspartner, du søger. Vi kan tilbyde dig freelance korrektur, hvor leveringstiden er nede på ganske få timer, for vi er fleksible, omstillingsparate, og vi tager altid hånd om den opgave, der er størst fokus på. Det er op til dig, om du vil forrest i korrekturkøen.

Hos os kan du lynhurtigt få svar på din henvendelse. Martin er manden, der sidder og holder køen i hævd. Han har styr på dagens opgaver, og han fordeler dem fermt mellem de mange sproglige perfektionister, vi har tilknyttet virksomheden.


 

Hvad læser I korrektur på?

Korrekturlæsning er en mangefacetteret størrelse. Det er ikke udelukkende at evne at sætte komma i en tekst, så den giver mening. Korrektur på tekster, eksempelvis, er også at have flair for det sproglige, at kunne sætte fokus på lige netop det, der skal fremhæves, så budskabet bliver ganske mere tydeligt.

God korrekturlæsning er også at sætte ind over for lange og kringlede sætninger, samtidig med at det er afgørende at kunne kommentere på afsnit, der måske ikke er så skarpe, som de kan være.

Korrekturlæseren retter en tekst igennem og sikrer sig, at alt det sproglige i teksten spiller 100%, men korrekturlæseren kan godt komme i tvivl om det ene og andet, og derfor er det vigtigt, at man som korrekturlæser også mestrer kunsten at fokusere på det, der skaber tvivl og tanker hos den læsende, hvorfor korrekturlæseren typisk retter henvendelse til skribenten og sørger for at kommentere på det eller de afsnit, der trænger til en kærlig hånd.

Pris på korrekturlæsning?

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De er nøje udvalgt til jobbet hos os, og de har en utrolig stor erfaring med at læse korrektur for erhvervslivet.

Vi er et korrekturbureau, der ønsker at tilbyde den billigste og bedste korrekturlæsning. Vi går derfor ikke på kompromis med prisen. Den skal være så lav som overhovedet muligt. Vi går ej heller på nogen måde på kompromis med leveringstiden. Der er ikke nogen grund til at skulle holde kundens tålmodighed ud i strakt arm og derigennem holde kunden hen.

Det er vigtigt, synes vi, at man som servicerende korrekturorgan sørger for at nedbringe den tid, det tager at få læst korrektur. Derfor går der ikke mange timer, fra du trykker på bestil korrektur, til du modtager teksten igen efter endt korrekturlæsning.

Det er vores pointe: Prisen skal være så lav som muligt, og leveringstiden skal derudover være så kort som muligt. Det er god og øjeblikkelig korrekturlæsning – det er nemt og ligetil.

Vi læser korrektur på en bred vifte af tekster: korrektur på en bog, korrektur på annoncer, korrektur på årsrapporter, korrektur på rapporter, korrektur på artikler, korrektur på prospekter - eksempelvis.
Du er altid meget velkommen til at tage direkte kontakt til Martin. Han kan fanges på telefon: 7199 8083 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Han kan svare på alle dine spørgsmål, og han kan gøre det med det samme, for ventetid er der ikke noget af hos os. Det er en direkte forbindelse, kan du tro.

 


Hvor hurtigt kan I læse korrektur?

Vi opererer med ultrakorte leveringstider, hvorfor vi kan tilbyde dig korrektur nu, korrektur med det samme. Det er således omgående tekstredigering, der er tale om, hvis du lader os læse korrektur på din tekst.
Hvis du eksempelvis har brug for korrektur af en tekst på 19 sider, vil det med ekspreslevering, som er en ydelse, du kan tilkøbe, tage maks. 24 timer.

Det er højt sat, for typisk tager det blot op til 2-3 timer at læse korrektur på sådan en tekstmængde. Leveringstiden udregnes på baggrund af antal sider, og en normalside er hos os det samme som maks. 2.400 tegn med mellemrum.
Du kan læse mere om vores leveringstider her.

 


En professionel korrekturlæser søges

Det kan være, du søger efter en skribent eller en tekstforfatter. Kort og godt søger du en korrekturlæser til at rette en dansk tekst igennem. Det kan også tænkes, at du søger en proofreader, så du kan sikre dig proofreading på engelsk foretaget af en professionel engelsk korrekturlæser.

Det er altid muligt at finde frem til en korrekturlæser. Det er vi klar over, men det er ikke altid sikkert, at kvaliteten rammes ved en søgning på nettet. Det er her, Erhvervskorrektur.dk dukker op som en god mulighed, for ved at søge efter korrektur igennem os, kan vi være med til at sikre dig en topprofessionel korrekturlæsning. Ved at tage kontakt til os, matcher Martin dit behov med den korrekturlæser, han har i tankerne. Vi kan dække alle former for forespørgsler.

Alle vores korrekturlæsere har været igennem et meget svært træningsprogram, hvor det er helt sikkert, at det kun er de absolut bedste korrekturlæsere, der slipper igennem. Det er en test, hvor man virkelig skal være skarp udi korrekturlæsning af en tekst. Det er bestemt ikke alle, der kan komme videre herfra. Derfra er der flere skridt at tage, førend man ender som en freelancekorrekturlæser hos os.

 

Info om Erhvervskorrektur


Korrekturlæsning med det samme

Hvis du spørger ’Hvad er korrekturlæsning’, kan vi svare dig med ro i skriften.

Vi sørger for, at den danske grammatik spiller. Det er vores danske korrekturlæsere, der tager hånd om sådanne perspektiver. Har du behov for at få hjælp til at stramme op på den engelske grammatik, kan du ligeledes tage direkte kontakt til os, idet vi også samarbejder med markedets bedste, dygtigste engelske korrekturlæsere.

Hvad enten det drejer sig om engelsk korrektur eller dansk korrektur, eller endog også korrektur på andre sprog, kan vi støtte op om dit projekt, idet vi er et vidtfavnende korrekturbureau, der altid søger det bedste udtryk og den sikre tekst.

Vi modtager på daglig basis mange opgaver til korrektur, og derfor vil vi meget gerne opfordre dig til enten at ringe eller skrive til Martin, hvis det er sådan, at du står med et akut behov for hjælp til korrekturlæsning. Han kan eventuelt rokere lidt rundt på dagens korrekturopgaver, og han kan med glæde forsøge at hjælpe dig med at få plads til din tekst også. Det lykkes egentlig altid, idet vi samarbejder med så mange professionelle korrekturlæsere, der hver og en er klar på at yde en stor sproglig indsats.

 

Jeg har brug for en professionel oversætter til at oversætte tekster for os

I den forbindelse kan vi henvise dig til os hos Erhvervskorrektur, idet vi samarbejder med de mest professionelle translatører, hvorved vi er det førende korrektur- og oversættelsesbureau på markedet.
Vi tilbyder netop både korrekturlæsning af alle former for tekster og ligeledes oversættelser fra eksempelvis dansk til engelsk og engelsk til dansk og endda også i andre sprogkombinationer.

Vi kan sikre dig, at vi rammer lige i øjet – vi er din sikre stavekontrol i denne situation. Så du behøver ikke længere at gøre brug af Words egen stavekontrol. Vi hjælper dig i mål med retstavning. Stil derfor ikke spørgsmålet, ’hvordan staver man til det og det’. Vi er sprogspecialisten, du søger – utvivlsomt.

Vi er din ordbog med hensyn til korrektur, og vi er med vores online korrekturlæsning det korrekturprogram, du søger.

Prisen på oversættelse rammer en ordpris, startende fra 90 øre pr. ord. Er det en teknisk tung tekst, kan ordtaksten være en lille smule højere, idet oversættelsen er lidt sværere end vanligt at gå til.
Igen er det Martin, der tager hånd om kabalen, og det er ham, der sørger for, at din tekst til oversættelse bliver håndteret med det samme.

 


Korrekturlæsning af alle former for tekster

Vi kan læse korrektur på alle former for tekster. Der er ikke nogen begrænsning i den henseende, absolut ikke. Vi er de dygtigste på markedet, når det kommer til arbejdet med tekster. Det er din sikkerhed, en tryghed i korrekturlæsningen.

Korrektur tilbud

Således kan vi sikre dig korrekturlæsning af alle former for tekster, og vi vil meget gerne berette, at vi meget ofte bliver spurgt om, om vi kan læse korrektur på tekniske tekster, og det kan vi med glæde svare ja til, for når det kommer til sprog og korrektur, vil vi med stor præcision hjælpe til. Det er simpelthen så vigtigt, at man ikke går på kompromis med det sproglige i sit virke, for det er netop billedet af en selv, man sender ud til læsende øjne. Derfor kan det virkelig betale sig at booke tid til korrekturlæsning hos os.

Har du ikke helt styr på retstavning på dansk og engelsk, eller kniber det med kommatering på henholdsvis dansk og engelsk, kan vi hjælpe med at stave og med at sætte komma, for vi retter altid komma, uanset hvilken form for korrekturlæsning du vælger.
Vi kan tilbyde tre former:
 
 • Basiskorrektur
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 
Basiskorrektur skaber sikkerhed for, at alle kommaer er stillet korrekt. Her drejer det sig om kommatering og om at sætte punktum, så læsningen forløber så smertefrit som overhovedet muligt.
Udvidet korrektur sørger for korrekt kommatering og punktum, mens der også vil blive sat fokus på kringlede sætninger. Er der kringlede sætninger, vil de blive omformuleret.

Med Gennemskrivning går korrekturlæsning konkret og meget grundigt til værks. Her vil teksten blive renskrevet fra start til slut, og korrekturlæsning vil da være en del af tilgangen, idet den er med i prisen.


Tilbud på 3 typer korrekturlæsning:

 • Basiskorrektur koster blot 59,95 kr. pr. side
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side
 • Gennemskrivning kan du få for blot 99,95 kr. pr. side
 
Alle vores priser er ekskl. moms.
 
Uanset hvilken form du vælger, kan vi sikre, at sproget bliver godt, for vi leverer aldrig tekster tilbage, der mangler fokus. Vi sørger for godt sprog. Vi kan hjælpe dig med at læse din tekst igennem. Vi renskriver dit dokument, din tekst.
Vi er med andre ord et korrekturbureau, hvor du finder komma retter online, engelsk grammatik retter, dansk grammatik retter – blandt andre sprogligt stærke sager.

Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvad det nye komma indebærer, og hvad det grammatiske komma indbefatter.

Du skal også i denne forbindelse vide, at vi også meget gerne skriver tekster for dig. Vi samarbejder med de bedste danske tekstforfattere.

 


Vi er fremragende bedømt på Trustpilot

Vi er simpelthen så glade for at vise jer, at vi har meget glade kunder. Det er så afgørende for os, at vores kunder udelukkende har gode oplevelser med os.
Læs meget gerne med her på Trustpilot.

Hvis du – ganske mod forventning – ikke er helt tilfreds med den korrekturlæsning eller oversættelse, vi har udført, hører Martin meget gerne fra dig, idet han netop værner om den gode oplevelse. Du kan derfor altid fange ham, hvis der skulle være det mindste.

Det kan også være, du har spørgsmål til en rettelse, og derfor skal du altid være meget velkommen til at kontakte os for yderligere kommentarer og eventuel uddybning.

 

Fortrolighed

Det er helt sikkert, at din tekst ikke kommer ud til andre, idet vi i udpræget grad værner om fortroligheden. Alle vores korrekturlæsere har underskrevet en fortrolighedserklæring. De forpligter sig alle som en til at slette pågældende fil fra deres computer efter endt korrekturlæsning.

Det er således blot os, der gemmer din tekst en rum tid på vores sikrede server, således at du, hvis du oplever udfordringer med at lokalisere teksten hos dig, kan få den tilsendt på ny. Det er din sikkerhed for, at intet er spildt.
Du kan eventuelt læse mere her angående fortrolighed og korrekturlæsning.

 

Rettelser i Word

Alle vores korrekturlæsere læser med glæde korrektur i Word, idet vi her kan gøre brug af Words indbyggede korrekturfunktion, hvor alle de rettelser, korrekturlæseren foretager sig, bliver markeret, så du minutiøst og manuelt kan gennemgå dem. Det dokument, hvor du kan se alle rettelserne og alle kommentarerne, hedder i vores terminologi ’med korrektionstegn’, mens den ’uden korrektionstegn’, som du også får tilsendt, er renset igennem for rettelser; med andre ord er rettelserne alle blevet accepteret efter endt korrekturlæsning, og derfor kan du roligt og med tidsbesparelse in mente tage udgangspunkt i dette dokument.

Det er klart, at vi også meget gerne læser korrektur på tekster eller præsentationer skrevet i et andet program. Vi kan derfor med glæde tilbyde korrektur af PowerPoint, mens vi også kan tilbyde korrekturlæsning af hjemmesider.
Du er meget velkommen til at læse mere her.

 

Erhvervskorrektur.dk

Erhvervskorrektur skød i vejret som en succes fra starten. Martin havde i forvejen kørt Studiekorrektur.dk videre, efter at Jacob og Alexander som to hårdt prøvede studerende havde skubbet den online-korrekturlæsning i gang. Derfor var det et naturligt skridt at gå videre fra at tilbyde korrektur til studerende og udvide biksen til også at tælle en online mulighed for at få læst korrektur på tekster, der har forbindelse til erhvervslivet.

Korrekturlæsning tilbud

Erhvervskorrektur blev pustet i gang i 2016, og vi fokuserede på at opbygge hjemmesiden og kendskabet stille og roligt, og ganske hurtigt begyndte de første ordrer faktisk at tikke ind. Vi er simpelthen så glade for at hjælpe med korrekturlæsning for erhvervslivet. Vi brænder for korrekturlæsning, og vi er stolte over at have gjort det så let at bestille tid til korrektur hos os.

Mange af de kunder, vi hjælper, vender tilbage, og sådan har det vist sig, at vi har fået mange samarbejdspartnere og samarbejdsaftaler op at køre, hvorved der løbende bliver sendt tekster til korrektur hos os. Vi har naturligvis sørget for en god aftale med hensyn til pris, og vi kan faktisk fremhæve, at der i den situation er tale om en god rabat på korrekturlæsning.

Det er også i forbindelse med disse samarbejdsaftaler, at spørgsmålet, om vi også tilbyder oversættelse og decideret tekstforfatning, er dukket op.

Derfor indledte Martin rejsen ud mod oversættelse, og han skabte kontakt til de bedste oversættere i branchen. Derved kan vi tilbyde dig den billigste og bedste oversættelse på lige nøjagtigt det sprog, du har brug for.
Det er service – synes vi.

Sidenhen er vi gået i gang med decideret tekstforfatning, og her er markedet også stort, kan vi konstatere.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål til enten korrekturlæsning, oversættelse eller tekstforfatning, er du meget velkommen til at kontakte Martin på telefon: 7199 8083 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Han svarer meget gerne med det samme, og det er altid meget udførlige og tydelige svar, du modtager.Tilbud på korrektur


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0