Læs med her – en blog om Erhvervskorrektur.

Først lidt fakta om Erhvervskorrektur ↩️

  • 📘 Korrekturlæsning siden 2014
  • ➡️ Certificerede korrekturlæsere
  • 🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Blog om Erhvervskorrektur

Blog om Erhvervskorrektur

Martin skriver løbende indlæg til bloggen, og den omhandler altid korrekturlæsning.

Det er netop sådan, at du kan sikre dig den bedste og billigste form for Erhvervskorrektur, altså korrekturlæsning for erhvervslivet, igennem Erhvervskorrektur.dk.

Her er det Martin, du skal have fat i, idet han sidder klar til at modtage dit opkald på 7199 8083 eller din mail på info@erhvervskorrektur.dk.

Han finder altid frem til den bedste korrekturlæser til at læse korrektur på din tekst, og ingen tekst er for vanskelig for os, idet vi udelukkende samarbejder med verdens bedste korrekturlæsere – i bogstavelig forstand.

Vi læser korrektur på mange tekster

Dette er et udpluk af de tekster, vi læser korrektur på ⤵️

Korrekturlæsning af en bog

Korrekturlæsning af hjemmesider

Korrekturlæsning i PowerPoint

Korrekturlæsning af rapporter

Engelsk korrekturlæsning

Tekstforfatning

Og vi er fremragende bedømt på Trustpilot 🥇

Topprofessionelt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kontaktede Erhvervskorrektur.dk, da jeg havde brug for at få korrekturlæst min virksomheds hjemmeside samt en ny folder, der skulle i trykken kort tid efter. De svarede med det samme, var virkelig gode til at sætte sig ind i mine behov og rettede både hjemmeside og folder til punkt og prikke på rekordtid. Kundeservice, korrekturlæsning og leveringstid var helt i top – klart anbefalelsesværdigt!

Vores korrekturlæsere

På vores blog om Erhvervskorrektur kan du læsere nærmere om vores service.

Det er nemlig sådan fat, at vores professionelle korrekturlæsere er blevet udvalgt på baggrund af en meget vanskelig test.

 

De skal derudover også kunne demonstrere et professionelt virke som korrekturlæser, samtidig med at det er afgørende, at de har stor erfaring med at læse korrektur for erhvervslivet.

Blog om Erhvervskorrektur

Det er undertiden komplekse tekster, vi bliver bedt om at læse korrektur på, og derfor vil vi meget gerne sikre, at du altid kan regne med vores aldrig svigtende korrekturlæsning.

Vi kan læse korrektur på mange forskellige former for tekster. Det være sig korrektur på annoncer, korrekturlæsning af PowerPoint-show, korrekturlæsning af rapport, korrektur på hjemmesider, korrektur af en bog, eksempelvis.

Billig Erhvervskorrektur

Vi kan tilbyde korrekturlæsning på flere sprog, herunder korrektur på tysk, svensk, norsk, dansk, engelsk, spansk, italiensk, finsk, fransk.

Vi kan tilbyde dig en lynhurtig levering – vi snakker her om en levering af korrektur inden for få timer. Det kræver blot en forudgående aftale med Martin.

Billig korrekturlæsning

Erhvervskorrektur har eksisteret siden 2014, og den udspringer af stor succes med Studiekorrektur.dk, hvor det er studerende, der kan sikre sig korrekturlæsning af deres opgave.

Vi har opjusteret og forbedret vores korrekturlæsning, således at også tekster til erhvervslivet nu kan korrekturlæses hos os.

Erhvervskorrektur.dk er en del af Korrekturselskabet ApS.

Skulle du have nogen former for spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel allerede nu indhente et uforpligtende tilbud her:

Navn

E-mail

Telefon

Virksomhed

Valg af sprog
DanskEngelskTyskFranskSpanskSvenskNorsk

Valg af korrekturydelse
BasiskorrekturUdvidet korrekturGennemskrivning

Cirka antal sider

Forventet indsendelsesdato, fx 30-12-2019

Skriv eventuelt en kommentar

Vedhæft eventuelt dit dokument:

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer